Bugun...
SON DAKİKA

CHP ALTINORDU İLÇE BAŞKANI GÜRSOY: "GÜZEL YARINLARI BİRLİKTE KUCAKLAYACAĞIZ" - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Altınordu İlçe Başkanı Bulut Gürsoy, 92 mahalle muhtarının yer aldığı ziyaret programı kapsamında, Altınordu’nun çeşitli mahallelerinde temaslarda bulundu.
facebook-paylas
 Tarih: 19-09-2024 09:35:00

CHP ALTINORDU İLÇE BAŞKANI GÜRSOY:


Ziyaretler çerçevesinde Şarkiye Mahallesi Muhtarı Emre Yayla, Düz Mahalle Muhtarı Hakan Cemal Aydın, Yeni Mahalle Muhtarı Elvan Bektaş, Bucak Mahallesi Muhtarı Abdullah Şahin, Subaşı Mahallesi Muhtarı Ufuk Eşgünoğlu ve Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Nazım Felek ile bir araya geldi.

Muhtarların misafirperverliğinden dolayı teşekkür eden Gürsoy, “Her bir muhtarımız, mahallemizin sorunlarını ve ihtiyaçlarını en iyi bilen kişiler. Onlarla bir araya gelmek, karşılıklı görüş alışverişinde bulunmak bizim için çok önemli” dedi.

ESNAFLAR VE VATANDAŞLARLA BULUŞMA

Ziyaret programının ardından Düz Mahalle, Şarkiye, Bucak, Yeni Mahalle, Subaşı ve Bahçelievler Mahallesi’nde esnaflar ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Gürsoy, “Altınordu’muzun her yerinde insanlarımızın samimiyeti ve güler yüzü ile karşılaşıyoruz. Bu güzel birlikteliği sürdürerek, daha güzel yarınları birlikte kucaklayacağız” ifadelerini kullandı.

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

CHP Altınordu İlçe Başkanlığı, yürüttüğü bu ziyaretlerle, mahalle muhtarları ve vatandaşlarla olan bağlarını güçlendirmeye ve yerel sorunları daha iyi anlayarak çözüm üretmeye devam ediyor.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI