Bugun...

CHP BAĞLAR İLÇE BAŞKANI BAYDEMİR: “SGK BORÇLARI HÜKÜMETİN BASKI ARACI" - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bağlar İlçe Başkanı Erdil Baydemir, belediyelerin Sosyal Güvenlik Kurumu’na (SGK) olan borçları üzerinden hükümetin uygulamalarını sert bir dille eleştirdi. Baydemir, bu borçların CHP’li belediyelere yönelik bir baskı aracı haline getirildiğini ifade etti.
facebook-paylas
 Tarih: 27-07-2024 15:56:00

CHP BAĞLAR İLÇE BAŞKANI BAYDEMİR: “SGK BORÇLARI HÜKÜMETİN BASKI ARACI

HÜKÜMETİN BASKICI TUTUMU

Erdil Baydemir, açıklamasında, “Hükümet, SGK borçlarıyla CHP’li belediyelere karşı uyguladığı baskıcı politikalarıyla, halkımızın en temel hizmetleri almasına engel olmaya çalışmaktadır” dedi. Bu durumun adalet anlayışıyla bağdaşmadığını belirten Baydemir, hükümetin bu tür uygulamalarının halkın iradesine saygısızlık olduğunu vurguladı.

HALKA HİZMET EDECEĞİZ

Baydemir, "Biz, her koşulda halkımızın hizmetinde olacağız. CHP’li belediyeler, aldıkları bu zor şartlara rağmen, sosyal adaletin sağlanması ve halkımızın refahı için var güçleriyle çalışmaya devam edecekler" şeklinde konuştu. 

ENGEL TANIMAYAN MÜCADELE ANLAYIŞI

Erdil Baydemir, amaçlarının kamu kaynaklarını etkin bir şekilde yönetmek olduğunu dile getirerek, “Hükümetin baskıcı tutumuna boyun eğmeden, yerel yönetimlerin gerçekleştirdiği projelerle halkımıza ihtiyaç duyduğu hizmetleri sunmaya devam edeceğiz” dedi. 

Baydemir, bu baskıların, CHP’li belediyelerin kararlılığını artırdığını belirterek, “Hizmet etme anlayışımızdan asla taviz vermeyeceğiz. Halkımızın yanında olmaya ve onlara en iyi hizmeti sunma hedefine ulaşmak için çabalarımız sürecektir” şeklinde sözlerini tamamladı.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI