Bugun...

CHP BALIKESİR İL BAŞKANI ERDEN KÖYBAŞI: "GÜÇLÜ BİR CHP İÇİN ÇALIŞACAĞIZ" - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, Gençlik Kolları Başkanlık seçimiyle göreve gelen Umut Necati Uyarı ve yönetimini kutladı.
facebook-paylas
 Tarih: 23-09-2024 14:14:00

CHP BALIKESİR İL BAŞKANI ERDEN KÖYBAŞI:

Başkan Köybaşı, "Balıkesir İl Gençlik Örgütü Başkanı olarak seçilen Umut Necati Uyar’ı ve yönetimini en içten dileklerimle kutluyorum" dedi. 

Köybaşı, "Önceki başkanımız Emre Sandıkçı’ya, yürüttüğü çalışmalar için teşekkür ediyorum. Emre başkanın liderliğinde gençlerimiz başarılı işler yaptı, bu bir bayrak yarışıdır bayrağı Umut başkana devir etti." şeklinde konuştu. 

İKTİDAR HEDEFİNE BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ

Köybaşı, güçlü bir ekip olarak genel iktidar hedeflerine birlikte yürüyeceklerini vurguladı. "Kimse bu yürüyüşün dışında kalmayacaktır. Hep birlikte, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği Cumhuriyet Halk Partisi’nin gençleriyle daima yan yana, omuz omuza iktidar mücadelesini sürdüreceğiz, Umut başkanımızla birlikte 20 ilçemizde güçlü dinamik bir gençlik yapılanmasını yaşama geçireceğiz.
Cumhuriyet Halk partisine ilgi duyan bütün gençlerimizi baba ocağımıza davet ediyorum. Gelin çağdaş laik özgür bir Türkiye yolunda omuz omuza mücadele edelim.”ifadelerini kullandı.

GÜÇLÜ CUMHURİYET HALK PARTİSİ İÇİN OMUZ OMUZA

Köybaşı, "Türkiye’nin bir numaralı partisi olan Cumhuriyet Halk Partisi, güçlü örgütlenmesi ve gençleriyle birlikte daha güzel yarınlara ulaşmak için her zaman hazır. Omuz omuza, hep birlikte güçlü bir CHP için çalışacağız.
Gelecek gençlik, gençlik gelecek demektir.”
diyerek sözlerini sonlandırdı.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI