Bugun...
SON DAKİKA

CHP BALIKESİR İL BAŞKANI ERDEN KÖYBAŞI: "HEDEFİMİZ İKTİDAR" - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın ile birlikte İvrindi ilçesini ziyaret etti. Ziyaretin ilk durağı, CHP İvrindi İlçe Başkanlığı oldu.
facebook-paylas
 Tarih: 04-10-2024 14:35:00

CHP BALIKESİR İL BAŞKANI ERDEN KÖYBAŞI:

İLÇE BAŞKANLIĞINA ZİYARET VE YEREL İLE İŞBİRLİĞİ

Erden Köybaşı ve Ahmet Akın, İvrindi CHP İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek, parti üyeleri ve yerel yetkililerle bir araya geldiler. Baba ocağı olarak nitelendirdiği ilçe örgütünü ziyaret etmekten partili yol arkadaşları ile buluşmaktan mutluluk duyduğunu belirten Köybaşı, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

ÖNDER LAPANTA İLE YEREL YÖNETİM ÜZERİNE GÖRÜŞME

Ziyaret kapsamında, İvrindi Belediye Başkanı Önder Lapanta da makamında ziyaret edildi. Bu buluşma, yerel yönetimle ortak projeler hakkında görüş alışverişinde bulunmak ve halkın ihtiyaçlarını birinci elden dinlemek adına önemli bir fırsat sundu. İlçede yaşayan yurttaşlarla bir araya gelen heyet, onların sorunlarını ve beklentilerini dinledi.

GÜÇLÜ ÖRGÜT VURGUSU VE İKTİDAR HEDEFİ

Erden Köybaşı, ziyarette yaptığı açıklamada “Omuz omuza hep birlikte, güçlü örgüt, güçlü CHP” diyerek, partinin örgütlenmesine ve bu yolla daha güçlü bir yapıya kavuşulmasına vurgu yaptı. Köybaşı, CHP’nin genel seçimlerde iktidarı hedeflediğini belirterek, "Ülkemizde yoksulluk en acı haliyle yaşanır hale geldi, eğitimde, sağlıkta  sorunlar dağ gibi, çiftçi köylü emekçi emekli geçim derdine düşmüş durumda. AKP ülkeyi yönetme yeterliliğini kaybetmiştir. Bu nedenle duraklayacak bir dakikamız bile yok hep birlikte çalışarak genelde iktidar olacağız.
Herşeyin var bir çaresi adı Cumhuriyet Halk partisi." Dedi

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI