Bugun...

CHP BELEN İLÇE BAŞKANI MUSTAFA ÇELİK: "HATAY'IN UMUDU CHP OLDU" - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belen İlçe Başkanı Mustafa Çelik, CHP Genel Başkanı Özgür Özelin Hatay ziyareti kapsamında gerçekleştirdiği etkinliklere ve Belendeki konteyner kentlerde yaşanan zorluklara dair önemli açıklamalarda bulundu.
facebook-paylas
 Tarih: 07-10-2024 23:35:00

CHP BELEN İLÇE BAŞKANI MUSTAFA ÇELİK:

CHP EMEKÇİLERİN YANINDA

Mustafa Çelik yaptığı açıklamada; "Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel, Payas ve Dörtyol arasında faaliyet gösteren Yolbulan işçilerini ziyaret etti. Öz Çelik İş Sendikası yöneticilerine teşekkür ediyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi, bugün olduğu gibi yarın da emekçilerin yanında olacaktır." ifadelerini kullanarak, partinin emekçi dostu kimliğini pekiştirdi.

"PARTİMİZİN HALKLA OLAN BAĞLARI GÜÇLENİYOR"

Genel Başkan Özgür Özel'in Halk Buluşmaları kapsamında Defne Sevgi Parkı'nda düzenlenen etkinlikte vatandaşlarla bir araya geldiğini belirten Çelik, "Burada yapılan buluşma, halkımızın ihtiyaçlarına ve taleplerine doğrudan cevap verme amacını güdüyordu. Katılım sağlayan tüm halkımıza Cumhuriyet Halk Partisi adına teşekkür ediyorum." dedi. 

KONTEYNER KENTLERDE YAŞAMANIN ZORLUKLARI

Mustafa Çelik, Belen'deki konteyner kentlerde yaşamın zorluklarına değinerek, "Konteyner kentlerde yaşıyoruz. Elektrikler sık sık kesiliyor ve bu durum yaşamı çok zor hale getiriyor. Konteynerda yaşamak gerçekten büyük bir acı. Burası sıcak bir memleket ve konteynerlerde elektrik kesilince sıcaktan durmak mümkün değil. Yazın sıcaklıklar 45-50 dereceyi buluyor ve bu şartlar altında yaşamak oldukça zor." ifadelerini kullandı. Çelik, kışın da elektrik kesilmesinin halkı soğukla mücadele etmek zorunda bıraktığını belirtti.

DEPREM SONRASI YETERLİ ÇALIŞMALAR YAPILMADI

Çelik, depremin ardından verilen sözlerin tutulmadığını ve gerekli altyapı çalışmalarının yapılmadığını belirterek, "Depremden bu yana ne yazık ki bir çivi bile çakılmadı. Türkiye'de 6 Şubat depremi yaşanmasaydı, yeniden bir imar affı gündeme gelecekti." dedi. Ayrıca, Hatay'da verilen imar affının sonucunda meydana gelen yıkımlara dikkat çekerek, "Bu tür uygulamalarla halkımızın can güvenliği tehlikeye atılıyor. Bu durumun sorumluları hesap vermelidir." ifadelerini kullandı.

GÜÇLÜ ÇÖZÜM ÖNERİLERİ

Çelik, "Genel Başkanımız, ekonomik ve sosyal zorluklara karşı güçlü çözüm önerileri sundu. Cumhuriyet Halk Partimizin adalet, demokrasi ve kalkınma konularındaki kararlı duruşunu sergiledi." diyerek, Özgür Özel’in ortaya koyduğu vizyonun halk üzerinde olumlu bir etki yarattığını belirtti. 

YARALAR HENÜZ SARILMADI

Mustafa Çelik, Belen halkının yaşadığı acıların ve mağduriyetlerin giderilmesi için çalışmaların yeterli olmadığını belirterek, "Bu saat oldu, hala halkımızın sorunlarına kalıcı bir çözüm getirilmedi. Konteyner kentlerde sıkıntılar devam ediyor ve halkımızın acıları dinmiyor. CHP olarak bu mağduriyetlerin giderilmesi, halkımızın hak ettiği yaşam koşullarına ulaşması için elimizden geleni yapacağız." diye konuştu.

CHP Belen İlçe Başkanı Mustafa Çelik'in açıklamaları, hem CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Hatay ziyareti sırasında ortaya koyduğu duruş hem de Belen'deki konteyner kentlerde yaşayan vatandaşların zorlu yaşam şartları ve imar affının getirdiği olumsuz sonuçlarını gözler önüne serdi. 

Çelik, halkın bu süreçte yalnız bırakılmaması ve yaşanan mağduriyetlerin çözülmesi gerektiğini vurgulayarak yetkililere seslendi.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI