Bugun...

CHP BERGAMA GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI ATAKAN TEKİN: "DEMOKRATİK HAK KİMSENİN ELİNDEN ALINMAMALI" - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bergama İlçe Gençlik Kolları Başkanı Atakan Tekin, İzmir Gençlik Kolları İl Başkanlığı seçimi öncesinde önemli bir açıklamada bulunarak tek aday dayatması olması halinde tepki göstereceklerini söyledi.
facebook-paylas
 Tarih: 25-09-2024 14:14:00

CHP BERGAMA GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI ATAKAN TEKİN:

Tekin, gündeme gelen yeni tüzük ile belediye çalışanlarının Genel Merkez, İl, İlçe parti yönetimlerinde aday olmasının engellenmesine ve seçimlerde uygulanmak istenen tek aday dayatmasına ilişkin konuştu. 

KATILIMCILIĞA AYKIRI

Tekin, "Önümüzdeki İzmir İl Gençlik Kolları Başkanlığı seçimine yönelik tek aday dayatması için bir uğraş var. Bu tür bir dayatma, partimizin dinamiklerine ve katılımcılığına tamamen aykırıdır" dedi. 

Belediye çalışanı olanların, partinin yönetiminde aktif rol almalarına izin verilmemesinin kabul edilemez olduğunu ifade etti.

GENÇLİĞİN POTANSİYELİNE SAYGI

Gençlik Kolları Başkanı Tekin, "Savaş meydanlarında kurulmuş bir partinin gençleri hiçbir baskıya boyun eğmezler. Gençliğimizin potansiyelini görmezden gelmek, sadece partimizin geleceğine değil, tüm gençlik temel değerlerine zarar verir. Demokratik hak kimsenin elinden alınmamalı!" diyerek duruma karşı dik bir duruş sergiledi.

DEMOKRATİK SEÇİM SÜRECİ TALEBİ

Atakan Tekin, demokratik bir seçim süreci için herkesin eşit fırsatlara sahip olması gerektiğini ve böyle bir tüzükten bir an önce dönülmesi gerektiğini belirtti.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI