Bugun...
SON DAKİKA

CHP Heyeti İnegöl'de Çiftçilerin ve Köylülerin Sorunlarını Dinledi - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İnegöl İlçe Başkanlığı, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal öncülüğünde, İlçe Başkanı Zemci Şahin ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte İnegöl Ziraat Odasına ve bazı köylere önemli ziyaretlerde bulundu. Ziyaretlerde, çiftçilerin yaşadığı zorluklar ve köylerdeki altyapı sorunları ele alındı.
facebook-paylas
 Tarih: 28-09-2024 22:42:00

CHP Heyeti İnegöl'de Çiftçilerin ve Köylülerin Sorunlarını Dinledi - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

CHP heyeti, ilk olarak İnegöl Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik ile bir araya geldi ve İnegöl çiftçisinin sorunlarını dinledi. Görüşmede, gübre ve mazota gelen zamların çiftçiyi zor durumda bıraktığı ve üretilen ürünlerin maliyetin altında satılması nedeniyle çiftçinin zarar ettiği konuları gündeme getirildi. Milletvekili Orhan Sarıbal, çiftçilerin her zaman desteklenmesi gerektiğini belirterek, bu yıl üreticilerin ciddi mağduriyetler yaşadığını ve ürettikleri ürünleri maliyetin altında satmak zorunda kaldığını ifade etti. Sarıbal, "Ürünlerini yollara döken çiftçinin yüzü gülmüyor, biz de onların sesi olmaya devam edeceğiz" dedi.

Ziraat Odası ziyaretinin ardından Turgutalp, Fevziye ve Elmaçayır köylerine giden CHP heyeti, BUSKİ’nin çalışmalarını yerinde inceledi. Köy muhtarları ve halkla bir araya gelen heyet, köylerdeki yol sorunları ve kış ayları gelmeden bu sorunların çözülmesi gerektiği taleplerini dinledi. Vatandaşlar, özellikle yolların yapılması için destek talebinde bulunurken, CHP’li heyet bu konuda çözüm için çalışacaklarını ifade etti.

CHP, İnegöl'de çiftçilerin ve köylülerin sorunlarını dinlemeye ve çözüm arayışlarını sürdürmeye devam edeceklerini belirtti.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI