Bugun...

CHP ISPARTA MİLLETVEKİLİ HALICI: "HÜKÜMETİN POLİTİKALARI HALK HİZMETLERİNİ TEHDİT EDİYOR" - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta Milletvekili Hikmet Yalım Halıcı, belediyelerin Sosyal Güvenlik Kurumu’na (SGK) olan prim borçlarıyla ilgili olarak hükümetin tutumunu sert bir dille eleştirdi. Halıcı, bu durumun, CHP’li belediyelerin hizmetlerini kısıtlamak amacıyla oluşturulmuş bir engel olduğunu ifade etti.
facebook-paylas
 Tarih: 26-07-2024 13:21:00

CHP ISPARTA MİLLETVEKİLİ  HALICI:

SENDİKAL HAKLAR VE HALK HİZMETİ TEHDİT ALTINDA

Halıcı, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Son dönemlerde hükümetin, CHP’li belediyelerin SGK’ya borçlarını sürekli gündemde tutması, bu belediyelerin işleyişlerine müdahale etme girişimidir. Bu durum, sadece belediyeleri değil, aynı zamanda çalışanların sendikal haklarını da tehdit eden bir politikadır” dedi.


HALKIN YANINDAYIZ

CHP’li belediyelerin sosyal adalet ve kamu hizmetleri konularında kararlılıkla hizmet etmeye devam ettiğini belirten Halıcı, “Bu zorlu şartlara rağmen, bizler halkın yanında olmaya ve ihtiyaç duyulan projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz. Ekonomik sıkıntılarla mücadele eden vatandaşlarımızın yanında yer alacağız,” ifadelerini kullandı.

ENGELLERE RAĞMEN HÜKÜMETE GEREKEN CEVABI VERECEĞİZ

Hikmet Yalım Halıcı, sözlerine şöyle devam etti: “Kamu kaynaklarını halkın yararına kullanmak adına yürüttüğümüz bu mücadeleye devam edeceğiz. Biz, CHP olarak insan odaklı bir anlayışla hareket ediyoruz. Her türlü engellemelere rağmen belediyelerimizin hizmetlerini sürdürebilmesi için mücadele edeceğiz" diyerek Hükümetin baskılarının yerel yönetimlerin etkinliğini azaltamayacağını ve CHP'li belediyelerin her zaman halkın sağlıklı ve sürdürülebilir hizmet alabilmesi için çalışmaya devam edeceğini vurguladı.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI