Bugun...
SON DAKİKA

CHP KALECİK GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI UMUT KÖK: "KAZANACAĞIZ" - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kalecik Gençlik Kolları Başkanı Umut Kök, Pursaklar İlçe Başkanlığında gerçekleştirdiği ziyaret ile bölgedeki siyasi birlikteliği güçlendirdi.
facebook-paylas
 Tarih: 01-10-2024 22:14:00

CHP KALECİK GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI UMUT KÖK:

Ziyaret sırasında Pursaklar İlçe Başkanı Hüseyin Benek ile bir araya gelen Kök, Kuzey Ankara hakkında kapsamlı bir değerlendirme yaparak, ilerleyen günlerde düzenlemeyi planladıkları "Kalecikliler Buluşması" hakkında bilgiler paylaştı.

Kök, Pursaklar'ın önemli bir yerel seçim hedefi olduğunu vurgulayarak, "Tebessüm Şehri Pursaklarımızı ilk yerel seçimlerde kazanacağız." ifadelerini kullandı. Bu hedef doğrultusunda sürekli iletişim halinde olduklarını belirten Kök, CHP’nin bölgede güçlü bir varlık göstermesi için yoğun çaba sarf edeceklerini dile getirdi.

Umut Kök, birlik ve beraberliği pekiştirerek, ilçenin potansiyelini ortaya çıkarmak adına yerel halkla bir araya gelmenin önemine işaret etti. "Kalecikliler Buluşması"nın, hem siyasi sürecin destekleyicisi hem de toplumsal dayanışmanın güçlendiricisi olacağına inandığını söyledi. Bu tür organizasyonların, bölge halkıyla daha yakın ilişkiler kurma fırsatı sunduğunu ifade etti.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI