Bugun...

CHP Kulp İlçe Başkanı Mehmet İhsan Sancar: "İlk seçimde iktidar olacağız" - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kulp İlçe Başkanı Mehmet İhsan Sancar, ülke gündemine ilişkin yaptığı açıklamada, Kulp ilçesindeki sorunlara dikkat çekerek, CHP’nin bu sorunlara çözüm getireceğini vurguladı. Sancar, Kulpta olduğu gibi tüm Türkiye’de ekonomik çöküş, adaletsizlik ve işsizlik gibi temel sorunların halkı derinden etkilediğini belirtti.
facebook-paylas
 Tarih: 28-09-2024 16:56:00

CHP Kulp İlçe Başkanı Mehmet İhsan Sancar:

"Ekonomik çöküş, adaletsizlik ve işsizlik Kulp'ta da en büyük sorunlar"

Mehmet İhsan Sancar, Kulp’un Diyarbakır’a 130 kilometre uzaklıkta, kırsalda yer alan bir ilçe olduğunu belirterek, kırsalda siyaset yapmanın zorluklarına dikkat çekti. Sancar, "Siyaset kırsalda daha zordur. Biz bunları göze alarak siyasete girdik. Kulp ilçemiz Diyarbakır’a 130 km uzaklıkta bir ilçedir ve burada da tıpkı tüm ülkede olduğu gibi ekonomik çöküş, adaletsizlik ve işsizlik en büyük sorunlar. Halkımız bu sıkıntılarla boğuşuyor" diye konuştu.

"Bir ülkede adaletsizlik varsa, her şey biter"

Sancar, adaletin toplumdaki her şeyin temeli olduğunu vurguladı. "Bir ülkede adaletsizlik varsa, o ülkede her şey biter. Adaletin olmadığı bir toplumda ekonomi de, eğitim de, sağlık da çöker. Bugün Kulp’ta yaşanan ekonomik zorluklar ve işsizlik, adaletsizlikten besleniyor. Halkımız, hak ettiği yaşam standartlarına kavuşamıyor" dedi.

"İlk seçimde iktidar olacağız"

Sancar, Cumhuriyet Halk Partisi'nin çözüm önerileriyle halkın umudu olmaya devam ettiğini belirterek, "CHP olarak, bu sorunları çözmek için kararlı bir şekilde çalışıyoruz. İlk seçimde halkımızın desteğiyle iktidar olacağız ve bu sorunları ortadan kaldıracağız. Adalet, kalkınma ve refahı Kulp’a ve tüm Türkiye’ye getireceğiz" ifadelerini kullandı.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI