Bugun...
SON DAKİKA

CHP’li Aydemir’den TÜİK’in açıkladığı enflasyon rakamlarına tepki - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

GEÇİM OLMAZSA SEÇİM OLUR CHP Hopa İlçe Başkanı Şükrü Aydemir, memur ve emeklinin zam için beklediği haziran enflasyonunun açıklanmasının ardından iğneden ipliğe her şeye zam geldiğine işaret ederek, “Vatandaşımız geçinemiyor. Geçim olmazsa seçim olur” vurgusu yaptı.
facebook-paylas
 Tarih: 04-07-2024 13:49:00

CHP’li Aydemir’den TÜİK’in açıkladığı enflasyon rakamlarına tepki - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Artvin - Hopa İlçe Başkanı Şükrü Aydemir, TÜİK’in açıkladığı enflasyon rakamlarına tepki gösterdi. Memur ve emeklinin zam için haziran enflasyonunun açıklanmasını beklediğini anımsatan Başkan Aydemir, “TÜİK’in enflasyonu bir kez daha vatandaşın enflasyonundan düşük çıktı. Haziran enflasyonunun açıklanmasının ardından elektriğe 38 zam geldi. İğneden ipliğe her ürünün fiyatı arttı. Artan enflasyona, fahiş fiyatlara rağmen milyonlarca emekli yüzde 0 zam alacak” dedi.

İŞÇİ, MEMUR VE EMEKLİ ENFLASYONUN ALTINDA EZİLDİ
Cumhuriyet Halk Partisi’nin Gebze’deki emek mitinginden yaptığı “Geçim olmazsa seçim olur” uyarısına vurgu yapan Başkan Aydemir, şunları söyledi: “TÜİK gerek enflasyon rakamlarını manipüle etti. Milyonlarca işçi, memur ve emekli enflasyonun altında ezildi! Çay üreticisi, buğday üreticisi emeğinin karşılığını alamıyor. Memur, asgari ücretli, emekli maaşları enflasyon karşısında eriyor. Arşı pazarda torbalar dolmuyor. Mutfaklarda tencereler kaynamıyor. Bir kez daha uyarıyoruz; geçim olmazsa seçim olur.”

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI