Bugun...
SON DAKİKA

CHP’li Baran’dan Gülşah Durbay’a destek - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

BU ZİHNİYETİ MAHKUM ETMEK İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ
facebook-paylas
 Tarih: 04-10-2024 18:42:00

CHP’li Baran’dan Gülşah Durbay’a destek - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

CHP Şırnak İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Baran, Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay’a destek mesajında; bir kadın belediye başkanının kendisini savunmak zorunda bırakılmasının Türkiye adına utanç verici olduğuna vurgu yaparak,  “Toplumsal eşitlik mücadelemiz böylesi alçak zihniyetlerin mahkum edilmesi için de güçlü bir şekilde sürecektir” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şırnak İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Baran, alçakça bir iftiranın hedefi haline getirilen Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay’a destek verdi.
Kadına yönelik şiddetin arttığı bir dönemde bir kadının kendisini böyle savunmak zorunda bırakılmasının son derece üzüntü verici olduğuna vurgu yapan Başkan Baran, şunları söyledi:

ÜLKEMİZ ADINA UTANÇ VERİCİ
“Kanser tedavisi gören Şehzadeler Belediye Başkanı Sayın Gülşah Durbay’ı açıklama yapmak zorunda bırakanlar utançları ile elbette hem tarih önünde hem de hukuk önünde hesap verecektir. Ancak kadına yönelik şiddet, cinayet, istismar olayları artmışken, çocuklarımıza yönelik istismar vakaları yaşanırken, öldürülen Narin bedenlerin katilleri bulunamazken; bir kadın belediye başkanının kendisini böyle savunmak zorunda bırakılması ülkemiz adına utanç vericidir. Toplumsal eşitlik mücadelemiz sadece kadınların eşit hakları elde etmesi için değil böylesi alçak zihniyetlerin mahkum edilmesi için de güçlü bir şekilde sürecektir. Belediye Başkanımız Sayın Gülşah Durbay’a geçmiş olsun diyor, acil şifalar temenni ediyorum.”

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI