Bugun...

CHP’li Başkan Atan, partisinin Artvin’de elde ettiği başarıyı anlattı - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

VATANDAŞIMIZ KAVGADAN BIKTI Cumhuriyet Halk Partisi Artvin İl Başkanı Yusuf Orhan Atan, partisinin son dönemdeki barışçıl siyaset anlayışının olumlu yansımalarının sokağa yansıdığına işaret ederek, “Vatandaşımız kavgadan bıktı. Vatandaş artık kavga istemiyor. Cumhuriyet Halk Partisi şu an doğru siyaset yapıyor” dedi. Başkan Atan, belediye başkaları da dahil vatandaşa asla yalan söylemediklerini vurguladı.
facebook-paylas
 Tarih: 04-06-2024 15:21:00

CHP’li Başkan Atan, partisinin Artvin’de elde ettiği başarıyı anlattı - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Artvin İl Başkanı Yusuf Orhan Atan, 31 Mart seçimlerinde partisinin aldığı başarıya değinerek, “1 Nisan’dan sonra daha çok çalışıyoruz” dedi.
Genel Başkan Özgür Özel’in “Halkımız bize bir kredi verdi bu krediyi ödemek için daha fazla çalışmalıyız” sözlerini anımsatan Başkan Atan, tüm il başkanlarının daha fazla çalıştığını söyledi.
Rize’de tüm bölge il başkanlarının talebi ile düzenlenen Büyük Çay Mitingi’ne değinen Başkan Atan, “Çay üreticisinin sorunlarını önemsiyoruz. Muhteşem bir miting gerçekleştirdik. Bölgemiz için çok önemliydi” dedi.

45 YIL SONRA GELEN BÜYÜK BİR BAŞARI
45 yıl sonra Artvin tarihinde il genel meclisinde çoğunluk sağladıklarını anımsatan Başkan Atan, şöyle devam etti: “11 il genel meclisi Cumhuriyet Halk Partisi’nde, 9 il genel meclisi üyeliği de Adalet ve Kalkınma Partisi’nde. Bu 45 yıl sonra gelen büyük bir başarı. Artvin’de oy oranımızı Türkiye ortalamasının üstünde artırdık. Merkezi yönetimin baskısı küçük yerlerde daha yüksek. Biz baskıların önünde dimdik durduk. Çok önemli bir ilçe olan, 1968’den beri alınamayan Yusufeli ilçemizi kazandık.” Hiç kimsenin Artvin’i kazanacaklarına inanmadığını anımsatan Başkan Atan, Artvin’de kazanılan başarıları da anlatarak, “Artvin’i Cumhuriyet Halk Partisi’ne kazandırdık” ifadelerini kullandı.

VATANDAŞA KESİNLİKLE YALAN SÖYLEMİYORUZ
Yaklaşık 2 yıldır il başkanlığı görevini yürüten Cumhuriyet Halk Partisi Artvin İl Başkanı Atan, kazanılan başarının ardından önümüzdeki süreçte yapacakları çalışmaları şöyle anlattı: “Vatandaşa kesinlikle yalan söylemiyoruz. Bütün belediye başkanlarımıza da bunu söylüyoruz. Vatandaşımıza yalan söylemeyelim. Anlık durumumuzu vatandaşımıza anlatalım. Vatandaşımız duyarlıdır. Bizi anlayacaktır. Binlerce vatandaşımıza yapamayacağımız hiçbir konuda söz vermiyoruz. Bu da bize bakış açısını olumlu yönde etkiliyor. Belediye başkanlarımız da böyle davranıyor.”
Başkan Atan, vatandaşa belediyelerin yaşadığı ekonomik zorlukları da doğru şekilde anlattıklarını ifade etti.

DEĞERLERE SAYGI DUYUYORUZ
Yerelde diğer partilere oy veren vatandaşlarla iç içe yaşadıklarını anımsatan Başkan Atan, “Bizin nasıl bir hayatımızın olduğunu, siyasi anlamda nasıl işlere imza attığımızı görüyorlar. Çayımızı, kahvemizi içen sağ, muhafazakar seçmenin sayısı 100 ise bin oldu. Hedefimizi onlara çok iyi anlatıyoruz. Onların değerlerine saygı duyuyoruz. Hedeflerimizi hem sokakta anlatıyoruz hem de icraatlarımızla anlatıyoruz. Bu nedenle vatandaşlarımız bizi anlayabiliyor. Bize güveniyorlar” diye konuştu. 

KAVGASIZ SİYASET YAPILMALI
Vatandaşın artık kavga etmek istemediğini vurgulayan Cumhuriyet Halk Partisi Artvin İl Başkanı Atan, “Vatandaşımız kavgadan bıktı. Cumhuriyet Halk Partisi’nin şu an ki siyasetinin doğru olduğunu düşünüyorum. Kavgasız siyaset yapılması gerekiyor. Bunun yansımalarını da hem partimize gelen insanlarımızda hem de sokakta görüyoruz” dedi.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI