Bugun...
SON DAKİKA

CHP’li Demirağ’dan 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü mesajı - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

MEDYA NE KADAR ÖZGÜRSE TOPLUMDA O KADAR ÖZGÜRDÜR Cumhuriyet Halk Partisi 27. ve 29. Dönem Parti Meclis Üyesi İnşaat Mühendisi Cavidan Demirağ, sansürün olduğu yerde ifade özgürlüğü olamayacağına vurgu yaparak; “Gerçeklere ayna tutan medya ne kadar özgürse toplumda o kadar özgürdür” dedi.
facebook-paylas
 Tarih: 21-10-2024 11:49:00

CHP’li Demirağ’dan 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü mesajı - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 27. ve 29. Dönem Parti Meclis Üyesi İnşaat Mühendisi Cavidan Demirağ, kamuoyunu bilgilendirmek adına zor şartlarda görev yapan gazetecilerin 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutladı.
Gazetecilik mesleğinin demokrasinin olmazsa olmaz yapı taşlarından biri olduğuna vurgu yapan Demirağ, şunları kaydetti: “Demokrasinin en önemli unsurlarından biri ifade özgürlüğüdür. Sansürün olduğu yerde ifade özgürlüğünden bahsedilemez. Gerçeklere ayna tutan medya ne kadar özgürse toplumda o kadar özgürdür. 

BASIN EMEKÇİLERİ GECE GÜNDÜZ EMEK HARCIYOR
Toplumun doğru bilgilendirilmesi adına kutsal bir görevi yerine getiren gerek basın emekçileri, mesleğinin onuru için, kamuoyuna haber ulaştırmak için gece gündüz emek harcıyor. 
Hasan Fehmi Bey'den Uğur Mumcu'ya, Sebahattin Ali'den Abdi İpekçi'ye, Hrant Dink'e yaşamını yitirmiş tüm gazetecileri saygıyla anıyor, baskılara rağmen görevini layıkıyla yapmaya devam eden gazetecilerin 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutluyorum.”

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI