Bugun...

CHP’li Doğan, depremzede kadının yaşadıklarını değerlendirdi - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

DERİNLEŞEN EKONOMİK KRİZİN ÖZETİ Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman İl Başkanı Engin Doğan, yakınlarında piknik yapan kişilerin mangal yaktığını belirten depremzede bir kadının; "Burcu burcu koktu ama gidip de isteyemedim, utandım” sözlerinin AKP politikalarının özeti olduğuna işaret ederek, “Depremzede vatandaşımız yaşadıklarından utandı. Ama onları bu hale getirenler utanmadı!” dedi.
facebook-paylas
 Tarih: 18-09-2024 15:49:00

CHP’li Doğan, depremzede kadının yaşadıklarını değerlendirdi  - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman İl Başkanı Engin Doğan, sosyal medyada paylaşılan bir videoda yakınlarında mangal yapıldığını söyleyen konteynırda yaşayan depremzede kadının, canının çektiğini ancak utandığı için isteyemediğini dile getirdiği sözlerin acı verici olduğunu söyledi.
Başkan Engin Doğan, depremzede kadının sözlerinin derinleşen ekonomik krizin özeti olduğuna işaret etti.

ONLARA BUNU YAŞATANLAR UTANMADI
6 Şubat depremlerinin üzerinden aylar geçmesine rağmen depremzedelerin sorunların hala çözülemediğine işaret eden Başkan Engin Doğan, şunları söyledi: “’Burcu burcu koktu ama gidip de isteyemedim, utandım’ diyen depremzede vatandaşımız içinde bulunduğu yoksulluktan utandı. Ama onlara bunu yaşatanlar utanmadı. Üreticimiz ürettiği ürünü satamazken ‘Dışarıda daha ucuzsa ne yapacağız?’ diyen Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı utanmadı. Evine et alamayan depremzede kadın utandı da ‘540 TL kıyma için pahalı değil mi?’ sorusuna ‘Gelirlerin de arttığı bir durumla, ikisini göreceli olarak koymak lazım” yanıtını verirken Tarım Bakanı İbrahim Yumaklı utanmadı.”

KİMSE UMUTSUZLUĞA KAPILMASIN
Küçük bir grup şatafat içinde yaşarken halkın yaşadığı yoksulluğu AKP’nin çözemeyeceğini vurgulayan İl Başkanı Doğan, “AKP’nin politikalarının odağında insan yok. Mevcut iktidar ne enflasyonu düşürebilir ne de ekonomik krizi çözebilir. Ama kimse umutsuzluğa kapılmasın, Her derdin var bir çaresi! Adı Cumhuriyet Halk Partisi” dedi.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI