Bugun...
SON DAKİKA

CHP’li Gürsoy’dan Geçinemiyoruz Mitingi’ne davet - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

SESLERİ, SESİMİZ OLACAK! CHP Altınordu İlçe Başkanı Bulut Gürsoy, emeğinin karşılığını alamayan çay üreticisinin, buğday üreticisinin, yıllarca çalışıp emekli olunca sefalet ücretine mahkum edilen, asgari ücretle çalışıp çocuklarına et yediremeyen anne babaların seslerine ses olacaklarını belirterek, geçinemeyen herkesi 30 Haziran Pazar günü Geçinemiyoruz Mitingi’ne davet etti.
facebook-paylas
 Tarih: 28-06-2024 15:56:00

CHP’li Gürsoy’dan Geçinemiyoruz Mitingi’ne davet  - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Altınordu İlçe Başkanı Bulut Gürsoy, ekonomik krizin getirdiği yoksulluğun her geçen gün derinleştiğine işaret etti. 
Başkan Gürsoy, 30 Haziran Pazar günü, emeğin başkenti Kocaeli Gebze’de asgari ücrete ve emekliye zam için, çiftçinin, öğrencinin ve tüm geçinemeyenlerin sesi olmak için bir araya geleceklerini söyledi.

ADALETSİZ DÜZENE BİRLİKTE DUR DİYECEĞİZ.
Emeklinin, çalışanın, çiftçinin açlık sınırının altında yaşamaya mahkum edildiğini vurgulayan Başkan Gürsoy, “Emekli yurttaşımız yıllarca çalıştı ama emekli olunca sefalet ücretine mahkum edildi. Hala çalışmak zorundalar, çünkü geçinemiyorlar. Asgari ücretle çalışan anne babalar, çocuklarına et yediremiyor. Sesleri, sesimiz olacak! Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel ile birlikte emeğin başkenti Kocaeli Gebze’de asgari ücrete ve emekliye zam için, çiftçinin, öğrencinin ve tüm geçinemeyenlerin sesi olmak için bir araya geliyoruz. 
Geçinemiyoruz Mitingi yapacağız. 30 Haziran Pazar günü, emeğin başkenti KocaeliGebze Mevlana Mahallesi Kapalı Pazar Yeri'nde saat 17.00'de, gerçekleştireceğimiz  ‘Geçinemiyoruz Mitingi'ne geçinemeyen tüm yurttaşlarımızı davet ediyoruz. Adaletsiz düzene birlikte dur diyeceğiz” dedi.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI