Bugun...

CHP’li Gürsoy, son bir yılda artan üye sayısına dikkat çekti - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

UMUTLARI ASLA BOŞA ÇIKARMAYACAĞIZ
facebook-paylas
 Tarih: 18-10-2024 15:49:00

CHP’li Gürsoy, son bir yılda artan üye sayısına dikkat çekti  - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

CHP Altınordu İlçe Başkanı Bulut Gürsoy, ilk seçimlerde iktidarı hedefleyen Cumhuriyet Halk Partisi’ne ilginin arttığına işaret ederek, “Son bir yılda özellikle kadınlar ve gençler partimize yoğun ilgi gösteriyor.  Yurttaşımızın umudu Cumhuriyet Halk Partisi. Umutlarını asla boşa çıkarmayacağız” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu İlçe Başkanı Bulut Gürsoy, üye kayıt çalışmalarının hızla devam ettiğini söyledi. Göreve geldiği son bir yılda üye sayısının yüzde 30 arttığı bilgisini veren Başkan Gürsoy, yeni üyelerin ağırlık kadınlardan ve gençlerden oluştuğuna dikkat çekti.

ÜLKE KAYNAKLARI BİR AVUÇ YANDAŞA AKTARILIYOR
Cumhuriyet Halk Partisi’nin ilk seçimde iktidar hedefi ile yol haritasını çizdiğini anımsatan Başkan Gürsoy, şunları söyledi: “Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en kötü günlerini yaşıyoruz. Siyasetten sosyal yaşama her alanda çürüme yaşanıyor. Vatandaşımız yokluk ve yoksullukla sınanırken, ülke kaynakları bir avuç yandaşa aktarılıyor. 

HALKIN İKTİDARINI KURMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Ama artık halkımız bunun böyle gitmeyeceğinin bilincinde. Umutları Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarında. Cumhuriyet Halk Partisi, tüm sorunları çözebilecek vizyon ve kadroya sahiptir. Yurttaşımızın umutlarını asla boşa çıkarmayacağız. Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in de dediği gibi geçim yoksa seçim var. Halkın iktidarını kurmak için bütün gücümüzle çalışıyoruz.”

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI