Bugun...

CHP’li İl Başkanı Karadağ, esnafı ziyaret etti - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

ESNAFIMIZ İFLAS NOKTASINA GELDİ
facebook-paylas
 Tarih: 26-09-2024 14:21:00

CHP’li İl Başkanı Karadağ, esnafı ziyaret etti - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, AKP’nin yarattığı ekonomik kriz sonucu esnafın iflas noktasına geldiğine işaret ederek, “Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak daima esnafımızın yanında olacağız, esnafın bitmesi demek, vatandaşın bitmesi demektir” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, il yöneticileriyle birlikte Eyyüp Çarşı esnafını ziyaret etti.
Esnafı dinleyen Başkan Karadağ, spotçu esnafının yaşadığı sorunları şöyle sıraladı: “Beyaz eşyaya her gün zam gelmesi, beyaz eşyada ve mobilyada KDV ve ÖTV indirimi olmaması gibi nedenlerden dolayı esnaf sattığı ürünün yerini dolduramıyor. Günlerdir daha siftah yapmayan onlarca esnafımız var. İşler durgun, alım gücü yok.”

ESNAFIN BİTMESİ, VATANDAŞIN BİTMESİ DEMEK
Esnafın ekonominin lokomotifi olduğuna vurgu yapan Başkan Karadağ, “AKP hükümetinin yarattığı ekonomik kriz sonucu ne yazık ki esnafımız iflas noktasına geldi. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak daima esnafımızın yanında olacağız, esnafın bitmesi demek, vatandaşın bitmesi demektir. İlgi ve alakalarından dolayı, Beyaz eşya ve mobilyacılar oda başkanı Ramazan Tokyavuz ve Eyyüp Çarşı dernek başkanı Serdar Önkol'a teşekkür ederim” dedi.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI