Bugun...

CHP’li Kaya, belediyelerin SGK borçlarının tahsiline ilişkin açıklama - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

BEDELİ HALKA ÖDETMEK İSTİYORLAR
facebook-paylas
 Tarih: 26-07-2024 13:56:00

CHP’li Kaya, belediyelerin SGK borçlarının tahsiline ilişkin açıklama - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

CHP Esenler İlçe Başkanı Cemal Kaya, AKP’li belediyelerin kamu kaynaklarını 20 yıldır pervasızca harcadığına işaret ederek, “Bir taraftan yeni yükümlülükler getirirken, diğer taraftan kaynakları kesiyorlar. Bedeli CHP’ye oy veren halka ödetmek istiyorlar” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Esenler İlçe Başkanı Cemal Kaya, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın “Belediyelerin borçlarının kaynağında tahsiline başlayacak" açıklamasını eleştirdi.
Başkan Kaya, yıllardır kamu kaynaklarını pervasızca harcayan, belediyeyi borç batağına sürükleyenlere karşı tedbir almayan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın hemen harekete geçtiğine dikkat çekti.

AMAÇLARINA ULAŞAMAYACAKLAR
31 Mart seçimleri sonrası yıllardır AKP’nin elinde olan belediyelerin CHP’ye geçtiğine işaret eden Başkan Kaya, şunları söyledi: “Sandıkta kaybeden AKP şimdi yeni yollar deniyor. Bir taraftan belediyelere yeni yükümlülükler getirirken, diğer yandan kaynakları kesiliyor. Cumhuriyet Halk Partisi kazandığı tüm belediyeleri yüksek borçlarla devraldı. Ama halkçı belediyeciliğin hayata geçirilmesinden vazgeçmedi. CHP’li başkanların hizmetlerini gelirlerini keserek engellemeye çalışıyorlar.”

KENTİN ZENGİNLİKLERİ YANDAŞA DEĞİL HALKA
İktidarın amacının CHP’li belediyeleri çalışamaz hala getirmek olduğunu vurgulayan Başkan Kaya, “Bedeli CHP’ye oy veren halka ödetmek istiyorlar. Ama amaçlarına ulaşamayacaklar. Cumhuriyet Halk Partili belediyeler, kentlerde oluşan zenginliğin bir avuç siyasetçinin ya da yandaşın cebine rant olarak girmesini değil, tüm yurttaşlara hakça dağıtılmasını için çalışıyor” dedi.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI