Bugun...

CHP’li Palamut’tan elektrik zammına tepki - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

AMAÇ MAAŞLARA ZAM YAPMAMAK Cumhuriyet Halk Partisi Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut, seçimlerden önce elektrik zammını nisan ayına erteleyen hükümetin, memur ve emeklinin maaş zammını etkilemesin diye zammı temmuza ertelendiğine işaret ederek, “Resmi enflasyon oranını düşük çıkartmak için her şeyi yapıyorlar. Amaçları maaşlara zam yapmamak” dedi.
facebook-paylas
 Tarih: 29-06-2024 14:14:00

CHP’li Palamut’tan elektrik zammına tepki - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut, elektriğe gelen yüzde 38’lik zammı eleştirdi.
AKP’nin seçimlerden önce elektrik zammını nisan ayına ertelediğini anımsatan Başkan Palamut, memur ve emeklinin maaş zammını etkilemesin diye zammın temmuza ertelendiğine dikkat çekti.
1 Temmuzda yürürlüğe girecek elektrik zammının, 3 Temmuzda açıklanacak enflasyona yansımayacağına işaret eden Başkan Palamut, “Milyonlarca memur ve emekli, 3 Temmuz’da açıklanacak haziran ayı enflasyon oranını bekliyor. AKP resmi enflasyonu düşük çıkartmak için her şeyi yapıyorlar. Amaçları asgari ücrete ve emekli maaşına zam yapmamaktır. AKP’nin gündeminde vatandaş yok. Çalışan ve emekli, bu kadar yanlış politikanın faturasını çekemez” dedi.

ADALETSİZ DÜZENE BİRLİKTE DUR DİYECEĞİZ
Cumhuriyet Halk Partisi’nin meydanlarda emeği ile geçinenlerin sesi olduğunu vurgulayan Başkan Palamut, şunları söyledi: “Vatandaşın pazar torbası dolmuyor. Vatandaşın cüzdanı da buzdolabı da boş. Emeğin başkenti Kocaeli Gebze’de, asgari ücrete ve emekliye zam için; çiftçinin, öğrencinin ve tüm geçinemeyenlerin sesi olmak için 30 Haziran Pazar günü saat 17.00’de bir araya geliyoruz. Kuruş hesabı yaptıran bu adaletsiz düzene birlikte dur diyeceğiz. “

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI