Bugun...

CHP’li Ulaş’tan emekli maaşlarından kesinti yapmaya hazırlanan iktidara: - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

“EMEKLİ BİR KEZ DAHA YANITINI SANDIKTA VERECEKTİR” Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli İlçe Başkanı Av. Ulaş Yılmaz, emekliler çözüm beklerken; hükümetin gözünü emeklinin cebine dikmesine; “Emekli bir kez daha yanıtını sandıkta verecektir” dedi.
facebook-paylas
 Tarih: 27-09-2024 11:49:00

CHP’li Ulaş’tan emekli maaşlarından kesinti yapmaya hazırlanan iktidara: - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli İlçe Başkanı Av. Ulaş Yılmaz, Orta Vadeli Programı ile çalışmak zorunda kalan emeklilerin maaşlarından yüzde 12,5 oranında kesintiye gidilmesi planlayan hükümeti eleştirdi. Başkan Yılmaz, AKP’nin vatandaşı emekli olduktan sonra rahat bir hayat yaşamak yerine çalışmak zorunda bıraktığına vurgu yaptı. Emekli çözüm beklerken hükümetin bir kez daha gözünü emeklinin cebine diktiğini ifade eden Başkan Yılmaz, şunları söyledi:

EMEKLİNİN SORUNUN DA VAR BİR ÇARESİ
“Emeklilerimiz, emekli maaşıyla geçinemiyor. Emeklilerin ücret artışları belirlenirken sadece enflasyon değil, büyümeden kaynaklı refah payı da tam olarak dahil edilmelidir. Emekli her geçen gün yoksullaşıyor. Hayatı boyunca çalışarak prim ödeyen emekli yurttaşlarımıza reva görülen bu hayat kabul edilemez. Ülkeyi krizden krize sürükleyen AKP iktidarı bir kez daha faturayı emekliye kesmek istiyor. Emeklinin sorunun da var bir çaresi adı Cumhuriyet Halk Partisi. Emekli bir kez daha yanıtını sandıkta verecektir.”

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI