Bugun...

CHP’li Ünal Ateş’ten Sert Tepki: "Tutuklu Öğrenciler Derhal Serbest Bırakılmalı" - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş, 19 Mart’ta İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) yönelik gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan ve hala cezaevinde tutuklu bulunan yüzlerce genç için tahliye çağrısında bulundu.
facebook-paylas
 Tarih: 08-04-2025 13:50:00

CHP’li Ünal Ateş’ten Sert Tepki:

Ateş, yaptığı açıklamada, tutuklu öğrencilerin derhal serbest bırakılmasını istedi. Özellikle son günlerde artan tutuklamaların, gençlerin özgürlük ve hak arama süreçlerini engellediğini belirten CHP İl Başkanı, hükümetin gençlerin sesine kulak vermesi gerektiğini vurguladı.

Ateş, protestolara katılan öğrencilerin, fikirlerini dile getirme hakkına sahip olduklarını ve demokratik haklarını kullanarak toplumda değişim yaratmayı amaçladıklarını ifade etti. "Gözaltına alınan ve tutuklanan gençlerin derhal serbest bırakılmalarını talep ediyoruz. Bu gençler, sadece fikirlerini ifade ettikleri için cezalandırılmamalıdır," diyen Ünal Ateş, CHP olarak her zaman gençlerin yanında olduklarının altını çizdi.

Bu açıklamanın ardından, CHP’nin gençlere yönelik özgürlük çağrısı, sosyal medyada geniş yankı buldu. Ateş, aynı zamanda İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik operasyonların da demokratik hakların kısıtlanmasına yönelik bir adım olarak değerlendirilebileceğini dile getirdi.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI