Bugun...

CHP’li Ünal, eğitim çalışanlarına şiddeti kınadı - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

ÖĞRETMENLERİMİZE DOKUNMAYIN! Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş, kadına, çocuğa, sağlık çalışanlarına, doğaya, can dostlarına yönelik artan şiddet olaylarına dikkat çekerek, şiddetin önüne geçmek için acil önlemler alınması çağrısı yaptı. Başkan Ateş, “Öğretmenlerimizin yanındayız. Öğretmenlerimize dokunmayın!” dedi.
facebook-paylas
 Tarih: 11-05-2024 12:00:00

CHP’li Ünal, eğitim çalışanlarına şiddeti kınadı - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş, son zamanlarda eğitim çalışanlarına yönelik şiddeti kınadı. 
Türkiye’de şiddet olaylarında yaşanan artışa işaret eden Başkan Ateş, “Maalesef gün geçtikçe artan şiddet kimi zaman kadına kimi zaman çocuğa kimi zaman doğadaki dostlarımız hayvanlara kimi zaman doğaya kimi zaman sağlıkta doktora, eğitimde öğretmene karşı yapılırken önümüze çıkıyor” dedi. 

ŞİDDETİ KABUL ETMİYORUZ
Tüm uyarılara rağmen şiddete karşı gerekli önlemlerin alınmadığını ifade eden Başkan Ateş, şöyle devam etti: “Öncelikle şiddetin her türlüsüne karşı olduğumuzu bir kez daha ifade ediyor ve bu şiddetin yapanları en üst perdeden kınıyoruz. Son günlerde eğitim camiasında öğretmenlerimize karşı uygulanan şiddeti kabul etmiyoruz. Maalesef öğretmenlerimiz darp ediliyor. Kendi öğrenciler tarafından bıçaklanıyor, öldürülüyor. Bu kabul edilebilecek bir durum değildir. Bu konuyla ilgili yıllardan beri iktidarı uyarmamıza rağmen, bugüne kadar gerekli önlemlerin alınmadığını üzülerek görüyoruz.”

ÖĞRETMENLERİMİZE DOKUNMAYIN
Cumhurbaşkanına; “okumuş insanların itibarsızlaştırılması söylemleri tamamen ortadan” kaldırın çağrısı yapan Başkan Ateş, şunları kaydetti: “Oysa geleceğimizin teminatı çocuklarımızı emanet ettiğimiz öğretmenler anne babadan sonra en değerli varlıklarımız. Diğer mesleklerde olduğu gibi siz bu değerli varlıkların mesleklerinin itibarsızlaştırırsanız sonuç maalesef kaçınılmaz olur. Dün tüm Türkiye'de öğretmenlerimiz şiddete dikkat çekmek için eylem yaptılar. Haklarını aradılar. Biz de bu ülkeyi idare edenlere en başta milli Eğitim bakanı olmak üzere tüm yetkililere bir kez daha buradan sesleniyoruz; bu istenmeyen olayların önüne geçmek için gerekli tüm tedbirler alınmalıdır. Sayın cumhurbaşkanı artık okumuş insanların itibarsızlaştırılması söylemleri tamamen ortadan kalkmalıdır. Öğretmenlerimizi seviyoruz. Öğretmenlerimizin yanındayız. Öğretmenlerimize dokunmayın!

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI