Bugun...

CHP MEZİTLİ İLÇE BAŞKANI AV. YILMAZ'DAN SGK BORÇLARI TEPKİSİ - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mezitli İlçe Başkanı Av. Ulaş Yılmaz, belediyelerin Sosyal Güvenlik Kurumu’na (SGK olan prim borçları ile ilgili hükümetin attığı adımlara tepki gösterdi. Yılmaz, bu durumun, CHP’li belediyelerin faaliyetlerini engellemeye yönelik bir strateji olduğunu vurguladı.
facebook-paylas
 Tarih: 26-07-2024 12:35:00

CHP MEZİTLİ İLÇE BAŞKANI AV. YILMAZ'DAN SGK BORÇLARI TEPKİSİ - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

HÜKÜMETİN HEDEFİNDE CHP'Lİ BELEDİYELER VAR

Yılmaz, yaptığı açıklamada, "Hükümet, birçok CHP’li belediyenin üzerinde baskı oluşturmak amacıyla SGK borçlarını gündeme getiriyor. Bu durum, sadece belediyeleri değil, kamu hizmetlerini de olumsuz etkileyen bir yaklaşım sergiliyor. Özellikle 31 Mart seçimlerinde CHP’nin kazandığı belediyelerin, devraldıkları yüksek borçlar nedeniyle zor durumda bırakılmasının hedeflendiği açıktır" dedi.

HALKA HİZMETE DEVAM EDECEĞİZ

CHP’li belediyelerin, halka hizmet projelerini hayata geçirmek için büyük bir çaba içinde olduğunu belirten Yılmaz, “Bizler, ekonomik sıkıntılara rağmen sosyal adaleti sağlamak ve halkımızın yaşamını kolaylaştırmak için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

BELEDİYELERİMİZ ENGELLENEMEZ

Av. Ulaş Yılmaz, “Bizim mücadelemiz, kamu kaynaklarını doğru yönetmek ve halkımız için adaletli bir yönetim anlayışını hayata geçirmektir. CHP’nin vizyonuyla hareket eden belediyeler, tüm engellemelere rağmen halkımıza hizmet etmeye devam edecektir. Bizler, yandaşların peşkeşine değil, halkın yararına iş yapan bir anlayışla görevimizi sürdüreceğiz” diye ekledi.

Yılmaz, ayrıca, hükümetin bu baskıcı politikalarının, yerel yönetimlerin işleyişine engel olamayacağını ve CHP’li belediyelerin her zaman halkın yanında olacağını vurguladı.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI