Bugun...

CHP Mezitli İlçe Teşkilatından Başkan Vahap Seçer’e Ziyaret ve Tebrik - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mezitli İlçe Başkanı Av. Ulaş Yılmaz, Kadın Kolları Başkanı ve yönetimi ile birlikte 2024 Yerel Seçimlerinde rekor oyla seçilen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i makamında ziyaret etti. Başkan Yılmaz ve beraberindeki heyet, Başkan Seçer’e yeni dönemi için hayırlı olsun dileklerini iletti ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.
facebook-paylas
 Tarih: 31-05-2024 11:07:00

CHP Mezitli İlçe Teşkilatından Başkan Vahap Seçer’e Ziyaret ve Tebrik - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

VAHAP SEÇER’E TEŞEKKÜR VE ÖVGÜ

Başkan Yılmaz yaptığı açıklamada, "Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer’i makamında ziyaret ederek, yeni dönemi için hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Sayın Seçer’e bizlere göstermiş oldukları misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eder, başarılar dileriz," dedi.

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN KENTE HİZMETLERİ

Başkan Yılmaz, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Vahap Seçer liderliğinde kentte yaptığı hizmetlere vurgu yaparak, "Sayın Vahap Seçer, Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak kentimize önemli hizmetler sunmuş ve sunmaya devam etmektedir. Altyapıdan sosyal hizmetlere, ulaşım projelerinden çevre düzenlemelerine kadar birçok alanda Mersin’i daha yaşanabilir bir şehir haline getiren çalışmaları için kendisine teşekkür ediyoruz," ifadelerini kullandı.

YENİ DÖNEM İÇİN DESTEK

Başkan Yılmaz, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin yeni dönemde de başarılı projelere imza atacağına inandıklarını belirterek, "Bizler CHP Mezitli İlçe Teşkilatı olarak, Sayın Vahap Seçer’in yeni dönemde de başarılı projelerle kentimize hizmet etmeye devam edeceğine inanıyoruz. Her zaman kendisinin yanında olacak ve Mersin için el birliğiyle çalışacağız," şeklinde konuştu.

Başkan Yılmaz, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, "Bu ziyaret, bizim için büyük bir onurdu. Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin vizyoner lideri Vahap Seçer ile birlikte çalışmaktan gurur duyuyoruz. Kendisine yeni dönemde de başarılar diliyoruz," dedi.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI