Bugun...

CHP'nin Ağustos Ayının En Başarılı Milletvekili: Nurten Yontar! - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Türkiyenin ilk dijital anket sitesi olan TRend Medyaya bağlı Dijital Anket, her ay düzenlediği "CHPnin En Başarılı Milletvekili Kim?" anketiyle takipçilerine oy kullanma imkanı sunuyor. Ağustos 2024te yapılan ankette, CHP Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar, halkın oylarıyla "Ağustos Ayının En Başarılı Milletvekili" seçildi. Yontar, bu sonuçla birlikte CHP milletvekilleri arasında en beğenilen isim olarak öne çıktı.
facebook-paylas
 Tarih: 03-10-2024 18:56:00

CHP'nin Ağustos Ayının En Başarılı Milletvekili: Nurten Yontar! - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

NURTEN YONTAR, AĞUSTOS AYININ EN BAŞARILI MİLLETVEKİLİ SEÇİLDİ

Dijital Anket tarafından gerçekleştirilen "Ağustos Ayının En'leri" anketinde, CHP Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar en başarılı milletvekili olarak seçildi. Yoğun katılımın olduğu ankette, her katılımcı yalnızca bir telefon numarasıyla oy kullanarak en beğendiği milletvekiline destek verdi. Yontar, TBMM’nin açılmasıyla birlikte TRend Medya yetkilileri tarafından kendisine takdim edilen ödül ile ilgili olarak, "Bu anlamlı anketi düzenleyen TRend Medya ailesine ve beni destekleyen tüm seçmenlere gönülden teşekkür ediyorum" dedi.

TÜRKİYE'NİN İLK DİJİTAL ANKET SİTESİ: HALKIN TAKDİRİNE DEĞER VERİYORUZ

TRend Medya Kurucusu Fatih Yıldırım, Dijital Anket’in amacını ve anketlerin önemini açıklarken şu ifadeleri kullandı: "Türkiye’nin en iyi siyasetçilerini halkın oylarıyla belirleme fikrimiz, ideolojilerden bağımsız olarak başarıyı takdir etme anlayışına dayanıyor. Türkiye’de başarılı politikacılar var, ancak genellikle medyada hep aynı yüzleri görüyoruz. Biz de gerçek başarıların peşine düşerek bu anket firmasını kurmuştuk."

Gazeteci Yıldırım, ayrıca, "Amacımız, ideolojilerden ve politikalarından bağımsız olarak, seçmenin gözünde değerli olan siyasetçileri belirlemek. Türkiye’de medyanın dayattığı figürlerin dışında, perde arkasında gerçek kahramanlar olup olmadığını görmek istedik. Halkın onayladığı, memnun olduğu siyasetçileri gözlemlemek istiyoruz. En gelişmiş ülkelerde liderlerin değerlendirilmesi, yönetim tarzı ve halkla kurdukları iletişim üzerinden yapılıyor. Bu sebeple, siyasette iz bırakan liderlerin halk tarafından belirlenmesini ve ‘Bu benim siyasetçim, bundan memnunum’ dediği kişileri ortaya çıkarmak istiyoruz" şeklinde konuşarak anketin önemine vurgu yaptı.

HALKIN TAKDİRİNE LAYIK OLMANIN GURURU

CHP Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar, Dijital Anket’in yaptığı "CHP'nin En Beğenilen Milletvekili" anketinde birinci sırada yer almaktan büyük bir onur duyduğunu belirtti. Yontar, halkın takdirine layık olmanın kendisi için çok anlamlı olduğunu ifade ederek, "Bu ödül, benim için çok değerli. Halkımızın desteği ve güveni, çalışmalarımıza güç katıyor" dedi.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI