Bugun...

CHP'nin Önde Gelen İsimleri Mezitli'de - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisinin önemli isimleri, Mezitli İlçe Başkanı Av. Ulaş Yılmaz ve Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncerin ev sahipliğinde, Mezitli Belediyesinde ağırlandı.
facebook-paylas
 Tarih: 26-09-2024 21:42:00

CHP'nin Önde Gelen İsimleri Mezitli'de - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

CHP Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, Genel Sayman Özgür Karabat, Antalya Milletvekili Cavit Arı, Mersin Milletvekili Gülcan Kış ve Mersin İl Başkanı Koral Ömür'ün katıldığı ziyarette, yerel yönetim sorunları ve halkın ihtiyaçları üzerine geniş çaplı görüşmeler yapıldı. 

Mezitli İlçe Başkanı Av. Ulaş Yılmaz, "CHP olarak yerel yönetimlerde, halkın ihtiyaçlarını merkeze alarak çalışıyoruz. Bu ziyaret bu anlayışın bir parçasıdır" diyerek yerel yönetim politikalarının Mezitli'nin geleceğine katkı sağlaması gerektiğini belirtti.

Misafirperverlik ve Teşekkür

Av. Ulaş Yılmaz, bu önemli ziyaret sırasında sağlanan sıcak karşılama ve misafirperverlik için Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer’e teşekkürlerini sunarak:  "Kıymetli misafirlerimizi ilçemizde ağırlamaktan onur duyduk. Destekleri için teşekkür ediyoruz. Mezitli'nin sorunlarına birlikte çözüm üretmeye devam edeceğiz" sözleriyle ortak çalışmanın önemine vurgu yaptı.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI