Bugun...

CHP RİZE İL BAŞKANI DENİZ: "MADIMAK HİÇBİR ZAMAN UNUTULMAYACAK, UNUTTURULMAYACAKTIR" - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, Sivas Madımak Katliamının 31. yıl dönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı. "YAŞANANLARIN DERİN YARASI YÜREKLERİMİZDE HİÇ KAPANMAYACAKTIR"
facebook-paylas
 Tarih: 01-07-2024 17:00:00

CHP RİZE İL BAŞKANI DENİZ:

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz: "Şüphesiz ki, 31 yıl önce Sivas’ta yaşananların derin yarası yüreklerimizde hiç kapanmayacaktır.  Madımak hiçbir zaman unutulmayacak ve unutturulmayacaktır.

33 canın çaresizlik içinde attıkları çığlıkları hiç duyulmadı, insanlıktan yardım bekleyen ellerine bir el uzanmadı, onlara ölümden başka bir şans tanınmadı.  Katiller ise zaman aşımına uğrayan davalarla, hiçbir şey yaşanmamışçasına devam ettiler kirlenmiş hayatlarına.

İlk günkü tazeliğini koruyan bu acılar ülke olmanın, millet olmanın, aynı topraklarda yaşamanın anlamını doğru değerlendirmemiz için de bir ibret vesikasıdır.

Elimizde olan tek şey, bu topraklarda böylesi acıların bir daha yaşanmaması için çaba göstermektir. 2 Temmuz 1993 günü Sivas'ta yaşamını yitiren canlarımızın aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyor, yakınlarının ve sevenlerinin acılarını paylaşıyorum" ifadelerini kullandı.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI