Bugun...

CHP SAMANDAĞ İLÇE BAŞKANI NADİR KİMYON: "SAMANDAĞ, CUMHURİYET HALK PARTİSİ'NİN KALESİDİR" - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samandağ İlçe Başkanı Nadir Kimyon, ilçenin siyasi geçmişinin önemine vurgu yaparak, Samandağın Cumhuriyet Halk Partisi için bir kale olduğunu ifade etti.
facebook-paylas
 Tarih: 06-10-2024 20:56:00

CHP SAMANDAĞ İLÇE BAŞKANI NADİR KİMYON:

TARİHİ SORUMLULUK VE AİLE MİRASI

Kimyon yaptığı açıklamada, "Samandağ siyasi geçmişiyle güçlü bir ilçedir. Cumhuriyet Halk Partisi'ni ilk kuran bir babanın oğluyum. Babamın Cumhuriyet Halk Partisi ile özdeşleşmesi o kadar güçlüydü ki, oğluna Ecevit adını verdi. Bu tarihi sorumluluğu, ailemden gelen bir mirası temsil ediyor. Ben de bu sorumluluğu ilçe başkanı olarak sürdürüyorum" dedi.

2023 SEÇİMLERİNDE SAMANDAĞ'IN BAŞARISI

2023'te Türkiye genelinde en yüksek oy oranını elde eden 92.51 ile bir bakıma referandum niteliğinde olan Cumhurbaşkanlığı seçimiyle Samandağ'ın önemli bir başarı elde ettiğini belirten Kimyon, "Buradan Samandağ halkımıza teşekkür ediyorum. Cumhuriyet Halk Partisi'nin Samandağ'a bir borcu var. Çünkü Samandağ halkı istisnasız partimizin arkasında durdu. Bizi iktidar yaptılar, Milletvekili, Belediye Başkanı yaptılar" şeklinde konuştu.

POZİTİF AYRIMCILIK BEKLENTİSİ

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Samandağ'a pozitif ayrımcılık yapmasının halkın beklentisi olduğunu vurgulayan Kimyon, "Bunu da zaten Belediye Başkanlarımız ile deprem bölgesinde hissetmeye başladık. Biz bunları unutmuyoruz. Burada ilk elini uzatanlar arasında Ankara, İstanbul, Adana, Mersin Büyükşehir Belediyelerimiz oldu. Umarım bunları bir daha yaşamayız" dedi.

DOĞRU SİYASETÇİLERİN İZİNDE

Son olarak, doğru olan insanların izinden gittiklerini dile getiren Kimyon, "Bizim merhum Ecevit gibi dürüst siyasetçilere çok ihtiyacımız var. Onlar da Cumhuriyet Halk Partisi'nde var. Gelecek ilk seçimle iktidara yürüyeceğiz" diyerek açıklamalarını tamamladı.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI