Bugun...

CHP YOZGAT İL DANIŞMA KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yozgat İl Danışma Kurulu Toplantısı, il ve ilçe yöneticileri ile partililerin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda, CHP’nin Yozgat’taki durumu değerlendirildi ve yeni yol haritası üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.
facebook-paylas
 Tarih: 25-06-2024 00:35:00

CHP YOZGAT İL DANIŞMA KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Toplantının Açılış Konuşması

Toplantının açılış konuşmasını yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yozgat İl Başkanı Abdullah Yaşar, partinin her geçen gün büyüdüğünü ve değişim şiarıyla iktidar olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini vurguladı. Yaşar, "Partimizin bugünlere gelmesinde emeği geçen herkese minnettarız. Birlik ve beraberlik içinde çalışarak daha büyük başarılara imza atacağız," şeklinde konuştu.

Katılımcıların Görüş ve Önerileri

Toplantıya katılan partililer ve yöneticiler, Yozgat’taki siyasi atmosferi ve parti içindeki mevcut durumu masaya yatırdı. Yapılan değerlendirmeler ışığında, partiye olan desteğin artırılması ve daha geniş kitlelere ulaşılması için stratejiler geliştirildi. Toplantının önemli gündem maddelerinden biri olan yeni yol haritası, katılımcıların yoğun katkılarıyla şekillendi. Partililer, gelecek seçimlerde daha etkili bir politika izlemek için fikirlerini paylaştı ve bu doğrultuda atılacak adımları tartıştı.

Stratejiler ve Çalışma Planları

Toplantıda, CHP’nin Yozgat’ta güçlenmesini sağlamak için çeşitli stratejiler üzerinde fikir birliği sağlandı. Katılımcılar, seçim sürecinde izlenecek politikalar, saha çalışmaları ve halkla ilişkiler konularında detaylı planlar hazırladı. Bu kapsamda, parti teşkilatının daha aktif ve etkili bir şekilde çalışması için gerekli adımların atılması kararlaştırıldı.

Teşekkür ve Değerlendirme

Toplantı sonrasında çekilen toplu fotoğraf ve plaket takdiminin ardından program sona erdi. CHP Yozgat İl Başkanı Abdullah Yaşar, toplantıya katılarak görüş, düşünce ve eleştirilerini paylaşan tüm katılımcılara teşekkür etti. Yaşar, “İl Danışma Kurulu toplantımızı yaptık. Toplantımıza katılarak görüş, düşünce ve eleştirilerini bizlerle paylaşarak bizlere yol gösteren Parti Meclisi ilçe başkanlarıma, belde başkanlarıma, kadın kolları ve ilçe başkanıma, önceki dönem il ve ilçe başkanlarıma, il ve ilçe yönetim kurulu üyelerine, Disiplin Kurulu üyelerine, partili dostlarıma teşekkür ederim,” dedi.

Sorunlar ve Çözüm Önerileri

Toplantıda, emekliler, işçiler, memurlar, gençler ve yaşlıların sorunlarına değinildi. Yaşar, Yozgat’ın önemli bir tahıl ambarı olduğuna dikkat çekerek, gelinen noktada en fazla sıkıntıyı tarım kesiminin yaşadığını belirtti. Bu sorunların çözümü için parti olarak neler yapılabileceği üzerinde duruldu ve çözüm önerileri tartışıldı.

CHP Yozgat İl Örgütü Danışma Kurulu toplantısı, partililerin yoğun katılımı ve katkılarıyla başarılı bir şekilde tamamlandı. Gelecek seçimlerde daha güçlü ve etkili bir CHP için çalışmaların aralıksız süreceği vurgulandı.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI