Bugun...

CUMHURİYET HALK PARTİSİ BERGAMA GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI ATAKAN TEKİN’DEN GAZİLER GÜNÜ MESAJI - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bergama Gençlik Kolları Başkanı Atakan Tekin, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlandı. Tekin, Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinde gazilerin önemine değinerek, bu özel günde onların fedakarlıklarını unutmamanın ve anmanın gerekliliğini vurguladı.
facebook-paylas
 Tarih: 19-09-2024 10:42:00

CUMHURİYET HALK PARTİSİ BERGAMA GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI ATAKAN TEKİN’DEN GAZİLER GÜNÜ MESAJI - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

"GAZİLERİMİZ, BİZİM İÇİN BİRER KAHRAMAN"

Başkan Atakan Tekin, açıklamasında “Gazilerimiz, ulusumuzun bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinde en ön saflarda yer almış, canlarını vatanları için ortaya koymuş yiğitlerdir. Onların cesareti, bu topraklarda özgürce yaşamamızın en önemli teminatıdır” dedi.

"ONLARIN HİKAYELERİ, GELECEĞİMİZE IŞIK TUTUYOR"

Tekin, gazilerin yaşadığı zorlukların ve fedakarlıkların geleceğe ışık tutması gerektiğini ifade ederek, "Gazilerimizin hikayeleri, tarihimizin en değerli sayfalarındandır. Bu hikayeleri genç nesillere aktarmalı ve onları daha bilinçli bireyler olarak yetiştirmeliyiz. Gazilerimizin geçmişte gösterdiği cesaret, bizleri geleceğe taşımaktadır” şeklinde konuştu.

"UNUTMAMALIYIZ, ONLAR YALNIZ DEĞİLDİR"

Ayrıca, Tekin, gazilere olan desteklerin artırılması gerektiğini vurgulayarak, “Gazilerimizin yaşam standartlarının iyileştirilmesi ve onlara gereken desteklerin sağlanması, hepimizin sorumluluğudur. Onların yanlarında olmak, onlara olan saygımızı göstermenin en önemli yoludur. Unutulmamalıdır ki, gazilerimiz asla yanlız değildir” ifadelerini kullandı.

Atakan Tekin son olarak, tüm gazilerin Gaziler Günü'nü kutlayarak, "Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmetle anıyoruz. Mekanları ruhları şad olsun. Gazilerimizin fedakarlıkları her zaman hatırlanacak ve bu toprakları korumak için elimizden geleni yapacağız” diyerek mesajını sonlandırdı.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI