Bugun...

CUMHURİYET HALK PARTİSİ SAKARYA İL BAŞKANI OĞUZ CAN CUROĞLU: "HALKIN İRADESİNE KURULAN BU KUMPAS DUVARI YIKILACAK" - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya İl Başkanı Oğuz Can Curoğlu, partili belediye başkanları ve yerel yöneticilere yönelik gözaltı operasyonlarına sert tepki gösterdi. CHP’li ilçe belediye başkanlarının da aralarında bulunduğu çok sayıda yerel yöneticinin gözaltına alınmasını “siyasi saldırı” olarak değerlendiren Başkan Curoğlu, halkın iradesine müdahale edildiğini belirtti.
facebook-paylas
 Tarih: 01-06-2025 00:15:00

CUMHURİYET HALK PARTİSİ SAKARYA İL BAŞKANI OĞUZ CAN CUROĞLU:

YARGI ARACILIĞIYLA SEÇİLMİŞLERE OPERASYON YAPILIYOR

İktidarın, partilerine yönelik sistematik saldırılarının son halkasında yargı gücünün kötüye kullanıldığını ifade eden Başkan Curoğlu, “Saray rejimi, sandıkta yenemediğini iftiralarla, gizli tanıklarla, uydurma dosyalarla yargıyı kullanarak tasfiye etmeye çalışıyor. Belediyelere çökülüyor, seçilmiş kadrolar kriminalize edilerek seçimle gelen zorbalıkla götürülmek isteniyor” ifadelerini kullandı.

CHP YÖNETİCİLERİNE TAM DESTEK

Cumhuriyet Halk Partisi olarak tüm belediye başkanlarının ve yöneticilerin yanında olduklarını belirten Başkan Curoğlu, “Halkın iradesine kurulan bu kumpas duvarı yıkılacak. Bu ülkenin onurlu yurttaşları bu kirli düzene boyun eğmeyecek. Seçilmişlere sahip çıkmak yalnızca siyasi değil, vicdani bir sorumluluktur” şeklinde konuştu.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI