Bugun...

CUMHURİYET VE ADALET PARTİSİ GENEL BAŞKANI AHMET SEVİM’DEN OPERATÖRLERE TEPKİ - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet ve Adalet Partisi Genel Başkanı Ahmet Sevim, telekomünikasyon operatörlerinin fahiş fiyat artışlarına ve tüketiciyi mağdur etmeye yönelik uygulamalarına sert bir dille yanıt verdi.
facebook-paylas
 Tarih: 18-09-2024 15:42:00

CUMHURİYET VE ADALET PARTİSİ GENEL BAŞKANI AHMET SEVİM’DEN OPERATÖRLERE TEPKİ - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Sevim, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, operatörlerin sözleşmelerde yazmayan veya kanuna aykırı olarak fazladan fiyat talep etmelerinin kabul edilemez olduğunu ifade etti.

TÜKETİCİYİ MAĞDUR EDEN OPERATÖRLERE YAPTIRIM GELİYOR

Sevim, partisinin iktidarında operatörlerdeki fahiş fiyat artışlarına karşı kesin önlemler alınacağını belirterek, “Bu artışlar nedeniyle oluşan mağduriyetleri gidermek için katı bir kanun çıkaracağız. Tüketiciyi mağdur eden operatörlere her türlü yaptırımı uygulayacağız. Nitekim vatandaşlarımızın haklarını savunmak bizim önceliğimizdir” dedi.

AVRUPA'NIN EN KALİTESİZ İNTERNETİ VE EN YÜKSEK FİYATLARI

Ayrıca Sevim, Türkiye'nin durumunu eleştirerek, “Avrupa’nın en kalitesiz internet hizmetlerini en pahalı fiyatlarla kullanıyoruz. Bu durum, vatandaşlarımızı sürekli olarak mağdur etmektedir” ifadelerini kullandı. 

Sevim, Tüketici Hakem Heyetleri’nin bu konudaki yetersizliğine de dikkat çekerek, “Tüketicilerin haklarına sahip çıkacak mekanizmaların daha etkin hale getirilmesi şarttır” şeklinde konuştu.

HÜKÜMETİ GÖREVE ÇAĞIRIYORUZ

Ahmet Sevim son olarak, “Bu sorunları göz ardı eden bir hükümet, halkının sorunlarına da duyarsız kalır. Biz, halkın yanında yer alarak, adalet ve hak mücadelesi vermeye devam edeceğiz. Tüketicinin zarar görmemesi için gereken tüm adımları atacağız” diyerek açıklamasını tamamladı.

 

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI