Bugun...

CUMHURİYET VE ADALET PARTİSİ GENEL BAŞKANI SEVİM: “UYUŞTURUCUYA KARŞI BÜYÜK ADIMLAR ATILMALI” - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet ve Adalet Partisi Genel Başkanı Ahmet Sevim, Bingöl’de uyuşturucu bağımlısı bir şahsın çevresindeki insanlara saldırarak yaralaması ve bir vefat olayının yaşanmasına ilişkin konuştu.
facebook-paylas
 Tarih: 24-07-2024 16:56:00

CUMHURİYET VE ADALET PARTİSİ GENEL BAŞKANI SEVİM: “UYUŞTURUCUYA KARŞI BÜYÜK ADIMLAR ATILMALI” - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet ve Adalet Partisi Genel Başkanı Ahmet Sevim yaptığı açıklamada: “Bingöl’de uyuşturucu bağımlısı bir şahsın çevresindeki insanlara saldırarak yaralamaları ve ne yazık ki bir vefat olayının yaşanması bizleri son derece derin bir üzüntüye boğmuştur.  Bu elim olayda yaralanan kişilere geçmiş olsun dileklerimizi iletirken, hayatını kaybedenlerin ailelerine en içten başsağlığı dileklerimizi sunuyorum.

UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEDEKİ ÖNEM
Bu tür durumlar, uyuşturucu ile mücadele etmenin ne denli önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne sermektedir. Uyuşturucu bağımlılığı, sadece bireyleri değil, tüm toplumu tehdit eden bir sorun haline gelmiştir. Toplumun her kesimi bu mücadelede üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmelidir.

KARARLILIĞIMIZI YENİLİYORUZ
Cumhuriyet ve Adalet Partisi olarak, uyuşturucu ile mücadele konusundaki kararlılığımızı yinelemek isteriz. Uyuşturucuya karşı büyük adımlar atılmalıdır. Bu mücadele kapsamında, uyuşturucu satıcılarına göz açtırmamaya yönelik olarak bağımlılığı ve satışı ortadan kaldırmak için her türlü çalışmaya destek olmaya hazırız.
HALKIMIZIN SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ İÇİN HAREKETE GEÇMELİYİZ
Halkımızın sağlığı ve güvenliği için bir an önce harekete geçilmelidir. Her bireyin bu savaşta bize destek olacağına olan inancımız tamdır. İktidarımızda uyuşturucu ile ilgili tüm sorunların üstesinden geleceğimizin sözünü veriyoruz” dedi.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI