Bugun...

Demirağ: "Değişim Kurultayında Partimizin Geleceğine Yön Veriyoruz" - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 27. ve 29. Dönem Parti Meclis Üyesi İnşaat Mühendisi Cavidan Demirağ, Ankara ATO Congresium’da düzenlenen İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı’nda onur üyesi olarak katılım sağladığını ve çalıştay masasında ekonomi, dijital dönüşüm, işsizlik, sanayileşme, kırsal kalkınma ve yeşil dönüşüm gibi önemli konulara katkı sunduklarını belirtti.
facebook-paylas
 Tarih: 08-09-2024 00:07:00

Demirağ:

"CHP’nin Geleceğine Katkı Sunmaktan Onur Duyuyorum"

Cavidan Demirağ, Değişim Kurultayı'nda Cumhuriyet Halk Partisi’nin Türkiye’nin geleceğine yön veren programlarına katkı sunmanın büyük bir gurur kaynağı olduğunu ifade etti. "Partimizin değişim sürecinde yer almak ve bu önemli çalıştayda ekonomi, dijital dönüşüm, işsizlik, sanayileşme, kırsal kalkınma ve yeşil dönüşüm gibi geleceği şekillendirecek başlıkları ele almak, bizler için büyük bir sorumluluk. Cumhuriyet Halk Partisi, bu konularda attığı adımlarla Türkiye'nin geleceğine ışık tutmaya devam ediyor" dedi.

"Ekonomik ve Dijital Dönüşüm İçin Kararlı Adımlar"

Demirağ, CHP’nin ekonomik kalkınma ve dijital dönüşüm hedefleriyle halkın refahını artırmak için çalıştığını belirterek, "Ülkemizin karşı karşıya olduğu ekonomik sorunlar ve dijital dönüşüm ihtiyaçlarına yönelik olarak, partimiz kararlı adımlar atmaktadır. Sanayileşme ve yeşil dönüşüm gibi konular da bu hedeflerin merkezinde yer alıyor. CHP olarak, Türkiye’yi bu alanlarda daha ileriye taşımak için çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

"Kırsal Kalkınma ve İşsizlikle Mücadele"

Çalıştayda işsizlikle mücadele ve kırsal kalkınmanın da öncelikli gündem maddeleri arasında yer aldığını belirten Demirağ, "Kırsal kalkınma, sadece tarımsal üretimin değil, aynı zamanda bölgesel eşitsizliklerin giderilmesi ve istihdam yaratılması açısından da büyük bir önem taşıyor. CHP olarak, bu alanda atılacak adımların ülkemizin her bölgesinde ekonomik canlılık yaratacağına inanıyoruz. İşsizlikle mücadelede de etkili ve sürdürülebilir politikalar geliştirmeye kararlıyız" dedi.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI