Bugun...

Demiroğlu’ndan Gazze ve Refah’a Yönelik İsrail Saldırılarına Kınama - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Adil Türkiye Partisi (ATP) Genel Başkan Yardımcısı Ümit Demiroğlu, Gazze ve Refahtaki sivil halka yönelik İsrail saldırılarını şiddetle kınadı. Demiroğlu, yapılan saldırıların insanlık dışı olduğunu ve uluslararası toplumun bu duruma sessiz kalmaması gerektiğini vurguladı.
facebook-paylas
 Tarih: 28-05-2024 13:28:00

Demiroğlu’ndan Gazze ve Refah’a Yönelik İsrail Saldırılarına Kınama - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Genel Başkan Yardımcısı Demiroğlu yaptığı açıklamada, "İsrail'in Gazze ve Refah'ta gerçekleştirdiği saldırılar, masum sivilleri hedef almaktadır. Bu saldırılar, uluslararası hukukun açıkça ihlalidir ve kabul edilemez bir insanlık suçudur. Dünya, bu vahşete sessiz kalmamalıdır," dedi.

Demiroğlu, İsrail'in eylemlerinin, bölgedeki istikrarsızlığı daha da artıracağına ve masum insanların hayatını kaybetmesine sebep olacağına dikkat çekti. "Dünya güvenli bir yer değilken, bu tür saldırılar barış ve güvenliği daha da tehdit ediyor. İsrail, bu saldırılarına derhal son vermelidir," şeklinde konuştu.

Ümit Demiroğlu, İsrail'e koşulsuz destek veren ülkeleri de eleştirdi ve Türkiye'nin ve diğer İslam ülkelerinin, Filistin halkının yanında durması gerektiğini belirtti. "Bu tür zulümler karşısında İslam ülkeleri ve tüm dünya ülkeleri sessiz kalmamalı, adil bir dünya için seslerini yükseltmelidir. ATP olarak, Filistin halkının yanında olduğumuzu ve her türlü zulmü kınadığımızı bir kez daha vurgulamak istiyorum," dedi.

Adil Türkiye Partisi, uluslararası toplumu İsrail'in saldırılarına karşı harekete geçmeye ve Filistin halkına destek olmaya çağırıyor.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI