Bugun...

DEVA PARTİSİ MERSİN İL BAŞKANI IŞIKBAY: “DEVA MİLLETVEKİLLERİNİN DIŞİŞLERİ KOMİSYONU’NA ALINMAMASI KABUL EDİLEMEZ” - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Mersin İl Başkanı İş İnsanı Taner Işıkbay, DEVA Partisi Milletvekillerinin Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın sunum yaptığı TBMM Dışişleri Komisyonu toplantısına alınmamasını sert bir dille eleştirdi. Işıkbay, bu durumu kabul edilemez bir yaklaşım olarak tanımlayarak, parti üyelerine destek verdi.
facebook-paylas
 Tarih: 27-07-2024 15:56:00

DEVA PARTİSİ MERSİN İL BAŞKANI IŞIKBAY: “DEVA MİLLETVEKİLLERİNİN DIŞİŞLERİ KOMİSYONU’NA ALINMAMASI KABUL EDİLEMEZ” - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

DEMOKRATİK TEMELLERİ ZEDELEYEN UYGULAMA

Işıkbay açıklamasında, “Dışişleri Bakanı’nın kamusal bir toplantısında, DEVA Partisi Milletvekilleri Burak Dalgın, Mehmet Emin Ekmen ve İrfan Karatutlu’nun toplantıya alınmaması, demokratik bir muhalefet anlayışına ve siyasi partilerin eşit muamele görmesi gerektiğine aykırıdır” dedi. Işıkbay, bu durumun demokrasiye olan inancı zedelediğini ifade etti.

TÜM MÜCADELELERİMİZİ DESTEKLİYORUZ

Işıkbay, “Partimizin değerlerini savunan ve halkın çıkarlarını korumak amacıyla çalışan Milletvekillerimizi yalnız bırakmayacağız. Burak Dalgın, Mehmet Emin Ekmen ve İrfan Karatutlu’nun toplantıya alınmamaları kabul edilemez. Demokrasi ve temsil hakkımızdan ödün vermeyeceğiz” diye konuştu.

HALKIMIZIN SESİ OLMAK İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ

Taner Işıkbay, DEVA Partisi olarak katılımcı bir demokrasiyi savunduklarını hatırlatarak, “Siyasi partilerin TBMM’de eşit muamele görmesi gerektiği ilkesi, demokratik işleyişin temel taşlarındandır. Bu nedenle, toplantıya katılamayan Milletvekillerimizin mücadelelerini desteklemek için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.

Işıkbay, “Dış politika ve uluslararası meseleler gibi önemli konularda herkesin fikrine, eleştirisine ve katkısına ihtiyaç vardır. Bizler, bu tür baskıların üstesinden gelerek, halkımızın sesi olmak için kararlılıkla mücadele edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI