Bugun...

DEZA-PAR Eş Genel Başkanı Hüseyin Özdağ: "Demokratik Siyasetten Asla Vazgeçmeyeceğiz" - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Demokrasi Zamanı Partisi (DEZA-PAR) Eş Genel Başkanı Hüseyin Özdağ, demokratik siyasetin parti için vazgeçilmez bir çizgi olduğunu bir kez daha vurguladı. Özdağ, Zaza halkının ve tüm ezilen halkların haklarını savunma yolunda karşılaştıkları zorluklara rağmen, mücadelelerinden asla geri adım atmayacaklarını belirtti.
facebook-paylas
 Tarih: 28-09-2024 18:35:00

DEZA-PAR Eş Genel Başkanı Hüseyin Özdağ:

"Zazaların haklarını savunurken karşılaştığımız zorluklar bizi yıldırmıyor, aksine daha da güçlendiriyor. Bazı çevreler kaostan ve kargaşadan beslenirken bizler, demokratik siyaset çizgisinde durmaya kararlıyız. Zaza halkının ve tüm ezilen halkların haklarını savunmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Zaza Halk Partisi’nden DEZA-PAR’a Uzanan Siyasi Yolculuk

DEZA-PAR’ın siyasi serüveni, Zaza Halk Partisi girişimiyle başlamış ve çeşitli engellerle karşılaşmasına rağmen Türkiye’nin siyasi sahnesinde önemli bir yer edinmeyi başarmıştır. Hüseyin Özdağ, bu yolculuğun zorluklarla dolu bir süreç olduğunu kabul ederken, "Bu süreçte pek çok engelle karşılaştık ama hiçbir zaman vazgeçmedik. Demokratik haklarımızı savunma kararlılığımız bugün bizi Türkiye’nin önemli bir siyasi gücü haline getirdi," dedi. Özdağ ayrıca, "2028 seçimlerine DEZA-PAR olarak katılmak en büyük hedeflerimizden biridir," ifadeleriyle partinin geleceğe yönelik siyasi hedeflerini de paylaştı.

2028 Seçimlerine Hazırlık: Kararlılık ve Umutla

Hüseyin Özdağ, 2028 yılında yapılacak olan genel seçimlere DEZA-PAR olarak katılmayı hedeflediklerini açıklarken, partinin demokratik siyaseti savunmaya devam edeceğini belirtti. "Bizler, halkların kendi haklarını özgürce savunabilecekleri bir Türkiye için mücadele ediyoruz. Bu mücadelede asla vazgeçmeyeceğiz. Demokratik siyaset çizgimizi koruyarak, 2028 seçimlerinde halkımızın karşısında olacağız" dedi.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI