Bugun...

DÜNYA GENÇLİK KONSEYİ’NDEN AV. ORHAN ADAGÜL’E "YILIN EN BAŞARILI İŞ İNSANI HUKUKÇUSU ONUR ÖDÜLÜ" - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Dünya Gençlik Konseyi 2024 Yılı Gençliğe Katkı ve Girişimcilik Ödülleri kapsamında, "Yılın En Başarılı İş İnsanı Hukukçusu Onur Ödülü", iş insanı ve avukat Orhan Adagül’e takdim edildi. Ödül, Dünya Gençlik Konseyi Genel Başkanı Hüseyin Celep tarafından, Adagül’ün gençliğe olan katkıları ve girişimcilik alanındaki başarıları nedeniyle verildi.
facebook-paylas
 Tarih: 22-10-2024 17:21:00

DÜNYA GENÇLİK KONSEYİ’NDEN AV. ORHAN ADAGÜL’E

Ödül töreni, Dünya Gençlik Konseyi Genel Merkezi’nde düzenlenen özel bir programla gerçekleştirildi. Törende konuşan Genel Başkan Hüseyin Celep, Orhan Adagül’ün gençlere ilham veren çalışmalarını ve girişimcilik alanında sunduğu destekleri överek, şunları ifade etti:

"GENÇLİĞE KATKILARIYLA ÖRNEK BİR İSİM"
"Dünya Gençlik Konseyi olarak, gençlerin gelişimine ve girişimcilik ruhuna katkı sağlayan isimleri onurlandırmak bizim için büyük bir gurur. Av. Orhan Adagül, hem iş dünyasındaki başarıları hem de gençliğe sunduğu desteklerle örnek bir isim olarak öne çıkmıştır. Bu ödülü kendisine takdim etmekten onur duyuyoruz."

Celep, Dünya Gençlik Konseyi’nin gençlerin potansiyelini artırmak ve girişimcilik kültürünü yaymak adına çeşitli projeler geliştirdiğini belirtti ve Adagül gibi isimlerin bu süreçte önemli bir rol oynadığını vurguladı.

"GENÇLİK İÇİN YENİ FIRSATLAR OLUŞTURMAYA DEVAM EDECEĞİZ"
Hüseyin Celep, Dünya Gençlik Konseyi olarak, gençliğe yönelik desteklerin ve girişimcilik projelerinin artarak devam edeceğini belirterek, "Gençliğe yönelik çalışmalarımızda, Orhan Adagül gibi isimlerin katkılarıyla yeni fırsatlar yaratmaya ve gençlerimizi geleceğe daha güçlü hazırlamaya devam edeceğiz," dedi.

Ödül töreni, Dünya Gençlik Konseyi’nin gençlik projeleri ve girişimcilik alanındaki hedeflerine yönelik bilgi paylaşımıyla sona erdi.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI