Bugun...

ECEVİT KELEŞ: İKTİDAR CHP'Lİ BELEDİYELERİ YIPRATMAYA ÇALIŞIYOR! - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi Üyesi ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ecevit Keleş, iktidarın CHP’li belediyelere yönelik baskılarına sert tepki gösterdi. Keleş, yaptığı açıklamada, AKP’nin gücünü kaybettiği noktada belediyeler üzerinde baskı kurarak geri kazanmaya çalıştığını vurguladı.
facebook-paylas
 Tarih: 25-07-2024 15:28:00

ECEVİT KELEŞ: İKTİDAR CHP'Lİ BELEDİYELERİ YIPRATMAYA ÇALIŞIYOR! - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Keleş, CHP’li belediyelerin halkın çıkarlarını koruyarak hizmet vermeye devam ettiğini belirtti. İktidarın, CHP’li belediyelerin başarısını engellemek amacıyla sürekli olarak baskı uyguladığını ifade eden Keleş, bu baskılara boyun eğmeyeceklerini ve halk için çalışmaya devam edeceklerini dile getirerek şunları söyledi:" İktidar kaybettiği gücünü belediyelerimiz üzerinde baskı kurarak geri kazanmaya çalışıyor! Halkın parasını, yandaşına peşkeş çeken AKP’li belediyelere halkçı belediyeciliği öğreten belediyelerimiz, AKP’nin miras bıraktığı borçları tasarruf yaparak ödediği gibi sizin bu baskılarınıza da boyun eğmez" dedi. 

Ayrıca, Ecevit Keleş, AKP’li belediyelerin yandaşlarına sağladıkları çıkarların ve borçların CHP’li belediyeler tarafından halkçı politikalarla ödendiğini ve bu yönetim anlayışının halktan büyük destek gördüğünü belirtti. CHP’li belediyelerin tasarruf ve şeffaf yönetim ilkeleriyle hareket ettiğini söyleyen Keleş, iktidarın bu baskıcı tutumunun halkın iradesine saygısızlık olduğunu ifade ederek:" Belediyelerimiz halk için, halkla birlikte çalışmaya devam edecek. İktidarın baskılarına karşı boyun eğmeyeceğiz ve halkımızın çıkarlarını savunmaya devam edeceğiz" dedi.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI