Bugun...
SON DAKİKA

ESENLER İLÇE BAŞKANI KAYA, "21 YENİ KREŞ DAHA HİZMETE SUNULDU" - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Esenler İlçe Başkanı Cemal Kaya, Sultangazi Yuvam İstanbul’un açılış törenine katıldı.
facebook-paylas
 Tarih: 16-09-2024 21:42:00

ESENLER İLÇE BAŞKANI KAYA,

Açılış, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından gerçekleştirildi ve Başkan Kaya, bu önemli etkinlikte İl Başkan Yardımcısı Adnan Kaymakçı, İlçe Yöneticileri, Meclis Üyeleri, Kadın Kolları Başkanı ve Yönetimiyle birlikte yer aldı.

İSTANBUL’A YENİ KREŞLER HİZMETE SUNULDU

Açılışa ilişkin konuşan CHP Esenler İlçe Başkanı Cemal Kaya, “İstanbullulardan aldığımız cesaretle ve güçle, hızımız asla kesilmeden yatırımlar devam ediyor. Bugün burada 21 yeni kreşin daha İstanbul’un çocuklarına ve ailelerine sunulmasından büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bu projeler, geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz için atılmış büyük bir adımdır” dedi.

BAŞKAN CEMAL KAYA’DAN YATIRIMLARA ÖVGÜ

Kaya, sözlerine şöyle devam etti: “Yatırımlar, sadece bugünün ihtiyaçlarını karşılamakla kalmıyor, aynı zamanda geleceğimizin gereksinimlerini de düşünerek tasarlanmaktadır. Yuvam İstanbul gibi projeler, çocuklarımızın eğitimine ve gelişimine olanak tanırken, anneler ve babalar için de büyük kolaylıklar sağlamaktadır. İstanbul’un en değerli varlığı olan çocuklar, bu kreşlerde hayatlarının en güzel dönemlerini güvenle geçirecekler. Bu tür yatırımların sayısının artmasını temenni ediyoruz” dedi.

Cemal Kaya, CHP olarak her zaman kamu yararına projelerde aktif rol alacaklarını ve İstanbul’un her kesimine hizmet verecek yatırımları destekleyeceklerini vurguladı.

BAŞKAN İMAMOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Başkan Kaya, ayrıca Ekrem İmamoğlu'na hitaben yaptığı açıklamada, “Yatırım, hizmet ve projeler için İlçe Başkanlığım adına kıymetli Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu'na teşekkür ediyorum. İstanbul için gerçekleştirilen bu çalışmalar, şehrimize değer katmakta ve toplumsal ihtiyacı karşılamaktadır” dedi.

Açılış töreni, İstanbul’un geleceği için umut verici bir adım olarak değerlendirildi ve katılımcılara teşekkürü ardında getirdi.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI