![]() |
Tweet |
“ŞEHRİMİZİN GELECEĞİ İÇİN İSTİŞARELER YAPTIK”
Ziyaret sırasında Yozgat’ın mevcut durumu, öncelikli ihtiyaçları ve yerel yönetim çalışmalarına dair karşılıklı değerlendirmelerde bulunduklarını ifade eden İl Başkanı Ömer Aydoğmuş, şu açıklamada bulundu:
“Gelecek Partisi Adalet Politikaları Başkanımız ve Genel Başkan Yardımcımız Sayın Av. Ali Aydın ile birlikte Yozgat Belediye Başkanımız Sayın Dr. Kazım Arslan’a bir ziyaret gerçekleştirdik. Misafirperverlikleri, samimi ilgileri ve şehrimize dair duyarlılıkları için kendilerine teşekkür ediyorum.”
“DİYALOG VE UZLAŞI, ŞEHİRLERİMİZİN ORTAK YARARINA HİZMET EDER”
Ziyaretin karşılıklı nezaket çerçevesinde ve yapıcı bir atmosferde gerçekleştiğini belirten Aydoğmuş, sözlerini şöyle tamamladı:
“Yozgat’ımızın daha yaşanabilir, daha güçlü bir şehir haline gelmesi için tüm yapıcı temaslara ve iş birliklerine açık olduğumuzu bir kez daha vurguluyor; Sayın Belediye Başkanımıza çalışmalarında başarılar diliyorum.”