Bugun...

Genel Başkan Ahmet Sevim'den Özgür Özel’e Sert Eleştiri: "Vatandaşı Kovarak Siyaset Yapılamaz!" - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet ve Adalet Partisi (CAP) Genel Başkanı Ahmet Sevim, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’in Muğla’daki halk buluşmasında “Mustafa Kemal’in askeriyiz” diyen bir CHP’li vatandaşı kürsüden anons ederek alandan çıkarmasına sert tepki gösterdi. Sevim, bu tutumu kabul edilemez olarak nitelendirerek, CHP’yi ve Atatürk’ü temsil eden bir partide böyle bir olayın yaşanmasının büyük bir hata olduğunu ifade etti.
facebook-paylas
 Tarih: 22-09-2024 17:42:00

Genel Başkan Ahmet Sevim'den Özgür Özel’e Sert Eleştiri:

"ÖZGÜR ÖZEL, ATATÜRK VE ATATÜRKÇÜLERLE UĞRAŞIYOR"

Ahmet Sevim, Özgür Özel’in bu tavrını eleştirirken, “Tayyip Erdoğan’a susan Özgür Özel, Atatürk ve Atatürkçüler ile uğraşıyor ki, Muğla’da yaşananlar bunun en açık göstergesidir. ‘Mustafa Kemal’in askeriyiz’ diyen bir CHP’liyi sırf bu sebepten anons ederek alandan çıkartmak, büyük bir saygısızlıktır” dedi.

"CHP’DEN ATATÜRK’Ü MÜ KOVUYORSUN?"

Sevim, CHP’de “Atatürk” demenin nasıl suç olabileceğini sorarak, Özgür Özel’i sert bir dille eleştirdi. “Pardon Özgür efendi, CHP’den Atatürk’ü mü kovuyorsun? Kimsin sen? Nasıl böyle bir şeye cüret edebilirsin? CHP toplantılarında ‘Atatürk’ demek nasıl suç olabilir? Bu tutumun, iktidarın genç teğmenlere açtığı soruşturmaya destek vermekten farkı nedir?" ifadelerini kullandı.

"VATANDAŞI KOVARAK SİYASET YAPILMAZ!"

Ahmet Sevim, bir genel başkanın halkını kucaklaması gerektiğini belirterek, “Cumhuriyet ve Adalet Partisi, her zaman vatandaşı koruyan, kollayan ve yanında olan bir parti olmuştur, olmaya da devam edecektir. Vatandaşı mitingden kovarak siyaset yapılmaz! Bu tavır ne CHP’ye ne de Türkiye’ye yakışır. Aylardır söylüyorum, bu Özgür’den değil CHP Genel Başkanı, Dernek Başkanı bile olmaz” şeklinde konuştu.

"ATATÜRK’ÜN ASKERLERİ OLMAK KİMSEYİ RAHATSIZ ETMEMELİ"

Sevim, Atatürk ve Cumhuriyet değerlerinin Türkiye’nin temelleri olduğunu belirterek, “Devleti ve CHP’yi kuran kahramanın (Atatürk) askeriyiz demek seni neden rahatsız ediyor? Sen bu tutumunla, Atatürk düşmanlarını cesaretlendiriyorsun. Bu tavrın kabul edilemez” dedi.

 

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI