Bugun...

Genel Başkan Bedri Yalçın Antalya’ya Teşekkür Etti - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Anadolu Birliği Partisi (ABP) ve Türkiye İttifakı tarafından organize edilen Halk Meclisi Antalya İstişare Toplantısı, büyük bir katılımla gerçekleşti. Küresel Sistem Nasıl Çalışıyor ve Türkiyeye Yansımaları başlığı altında düzenlenen istişare toplantısında, halkın soruları yetkililer tarafından yanıtlandı.
facebook-paylas
 Tarih: 25-09-2024 12:56:00

Genel Başkan Bedri Yalçın Antalya’ya Teşekkür Etti - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

ABP Genel Başkanı Bedri Yalçın, toplantının ardından yaptığı açıklamada, Antalya’daki toplantının çok verimli ve coşkulu geçtiğini, bilinçli bir kitlenin katılımıyla önemli meselelerin masaya yatırıldığını belirtti. Yalçın, “Antalya halkına ve katılımcılara teşekkür ediyorum. Burada çok bilinçli ve coşkulu bir kitleyle buluştuk. İl il, ilçe ilçe Anadolu’yu gezmeye ve halkımızı bilinçlendirmeye devam edeceğiz. Bu tür toplantılarla halkımızın gerçek sorunlarını dinleyerek, çözüm yollarını hep birlikte arayacağız.” dedi.

Toplantıda, toplumun farklı kesimlerinden gelen katılımcılar dertlerini anlatarak küresel sistemin etkileri, nüfus azaltma politikaları ve halk üzerindeki baskılar gibi önemli konulara dikkat çekildi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın Mesajı Alkışlarla Karşılandı

Toplantı sırasında, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Türkiye’nin en başarılı belediye başkanlarından biri olarak görülen Mansur Yavaş’ın gönderdiği mesaj yoğun alkışlar eşliğinde okundu. Yavaş’ın mesajı, toplantıya katılanların coşkusunu artırdı ve büyük ilgi gördü.

Katılımcılara Teşekkür

Bedri Yalçın, toplantıya katılan tüm isimlere ayrı ayrı teşekkür etti. Yalçın, "Başta Adlıhan Dere (Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Vekili), Ahmet Özal (Türkiye İttifakı Genel Sekreteri), Binali Efe (Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Genel Başkan Yardımcısı), Canip Can (Stokder Genel Başkanı), Prof. Harun Doğru, Hakkı Kıroğlu (ABP Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı), Hüseyin Celep (Dünya Gençlik Konseyi Genel Başkanı), Ercan Zor (Hayvan Hakları Başkanı), Müjdat Kayayerli (Türkiye İttifakı Başkanı, 21. Dönem Milletvekili), Muammer Karabulut (Araştırmacı, Yazar), Osman Ayık (TÜROFED Eski Başkanı), Ümit Uysal (Muratpaşa Belediye Başkanı) ve Sibel Çelik (ABP Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı) olmak üzere, katkı sunan tüm değerli isimlere teşekkür ediyorum. Bu toplantı, halkın meselelerine çözüm aramak için çok verimli oldu” dedi.

“Halkımızın Sorunlarını Dinlemeye ve Bilinçlendirmeye Devam Edeceğiz”

Bedri Yalçın, halkla birlikte bu tür toplantıların devam edeceğini belirterek, “Halkımızın her zaman yanındayız. Onların sorunlarını dinleyerek ve bilinçlendirerek ülkemizin geleceği için çalışmaya devam edeceğiz. İl il, ilçe ilçe gezerek, toplumun her kesimiyle buluşacağız. Bizler, halkımızın sorunlarına çözüm bulmak için varız. Türkiye’de adil, eşitlikçi ve daha iyi bir gelecek için çalışmalarımız sürecek” ifadelerini kullandı.

Toplantı, sahnede yapılan soru-cevap bölümüyle sona erdi. Programın sonunda, katılımcılara teşekkür belgeleri takdim edildi ve kapanış konuşmalarıyla etkinlik tamamlandı.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI