Bugun...
SON DAKİKA

Genel Başkan Bedri Yalçın’dan Türkiye İttifakı Üzerine Sert Açıklamalar - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

- Hırsız Liderler Hırsızlık Yapmayı Bıraksınlar.! Anadolu Birliği Partisi (ABP) Genel Başkanı Bedri Yalçın, Türkiye İttifakı’nın isim hakkı ve patentinin ABPye ait olduğunu belirterek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e sert eleştirilerde bulundu. Bedri Yalçın, bu liderlerin halkı kandırmayı bırakmaları gerektiğini vurguladı ve Türkiye İttifakı’nın gerçek sahibi olduklarını ifade etti.
facebook-paylas
 Tarih: 03-07-2024 16:42:00

Genel Başkan Bedri Yalçın’dan Türkiye İttifakı Üzerine Sert Açıklamalar - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Başkan Bedri Yalçın, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
"Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın her fırsatta telaffuz ettiği, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin her konuşmasında vazgeçmediği ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in her mitinginde dile getirdiği 'Türkiye İttifakı' isim hakkı Anadolu Birliği Partisi’ne aittir. Patent hakkı bizde ve 21. Dönem Malatya Bağımsız Milletvekili ve 2023 yılı Cumhurbaşkanı Adayı Sayın T. Ahmet Özal, şu an Genel Sekreter olarak başarılı bir görev yaparak tüm Anadolu’da çoban ateşi yaka yaka iktidar yolundayız. Halkı artık kandırmayı bıraksınlar."

Genel Başkan Bedri Yalçın,
"Bir gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, ertesi gün Devlet Bahçeli’nin ve diğer bir gün Özgür Özel’in diline dolanan Türkiye İttifakı'nın halkın gönlünde taht kurduğunu görmek bizi mutlu ediyor. Ancak, onların bu yeni filiz olan ittifakımızı kendi çıkarları için kullanmaya çalışmaları kabul edilemez. Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı yıprandı, şimdi de yeni bir umut olan Türkiye İttifakı’nı kullanarak kendilerini kurtarmaya çalışıyorlar."

Yalçın,
"Cumhur İttifakı’nın karşısında Millet İttifakı’ndan çok daha güçlü olan Türkiye İttifakı var. Biz Anadolu mozaiğiyiz, insan ayırmayan Türkiye İttifakı olarak, Türkiye’nin geleceğini inşa ediyoruz. Cumhur İttifakı’nın karşısındaki ittifakın adı artık Millet İttifakı değil, Türkiye İttifakı’dır. Türkiye İttifakı, Türkiye’nin geleceğinin garantisidir. Çok daha güzel bir Türkiye’de hep beraber el ele, omuz omuza yönetmek için Anadolu’nun köylerinden şehirlere doğru geliyoruz."

Genel Başkan Bedri Yalçın,
"Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı’nın artık halkın gözünde karne notları kötü. Artık Türkiye İttifakı var. Türkiye İttifakı’nın çatısı altında birleşerek, kurucu değerlerimizi 1919 ruhuyla yeniden iktidara taşımaya hazırız. Yeniden Gazi Mustafa Kemal Atatürk diyenlerin yolu Türkiye İttifakı’ndan geçer. Bu ülkeyi yöneten ya da yönetmeye talip liderler hırsızlık yapmayı bırakmalı. Türkiye İttifakı ismi bizimdir ve patentini almışız. Kendi ittifaklarını kirletmiş olanlar, temiz olan Türkiye İttifakı ile çıkış yolu arıyorlar. Ancak bu yol onlara kapalıdır, bunu bilsinler."

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI