Bugun...

Genel Başkan Cuma Nacar: "Hak konuşacak, millet ve devlet yaşayacak!" - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Millet Partisi Genel Başkanı Cuma Nacar, adalet, insan hakları ve toplumsal ahlaka yönelik çarpıcı açıklamalarda bulundu. Nacar, Türkiyede son yıllarda yaşanan adalet sistemindeki aksaklıklara ve hukukun üstünlüğü ilkesinin zedelenmesine dikkat çekerek, zulme ve haksızlığa karşı güçlü bir duruş sergilediklerini belirtti.
facebook-paylas
 Tarih: 21-09-2024 21:42:00

Genel Başkan Cuma Nacar:

"Paran kadar, gücün kadar, dayın kadar konuş!" dediler; hak sustu, adalet sustu!

Cuma Nacar, mevcut sistemin adaleti gözetmek yerine, gücü ve parayı üstün tuttuğunu belirtti. "Hukuk sistemimizde 'Paran kadar, gücün kadar, dayın kadar konuş!' dediler. Hâkim şaştı, hak sustu, adalet sustu. Bilim, ilim, vicdan, düşünce sustu. Bu sessizlik içerisinde ise mafya, uyuşturucu baronları, bebek katilleri kustu! Adalet, bir ülkenin temelidir; ancak biz bu temelin her geçen gün yıkılışına tanıklık ediyoruz," dedi.

"Oy'un kadar konuş!" dediler; siyaset sustu, millet sustu, devlet sustu!

Genel Başkan Nacar, siyaset sahnesinde yaşanan yozlaşmaya da değinerek, "Siyasette, 'Oy'un kadar konuş!' dediler. Bu, halkın iradesini susturmaktır. Siyasetçi sustu, vicdan sustu, fakir sustu, yetim sustu. Bu sessizliğin ardında ise zorbalık, yolsuzluk ve dini istismar kustu! Milletin değerlerine sırtını dönen, halkın iradesini hiçe sayan bir siyaset anlayışı kabul edilemez," ifadelerini kullandı.

"Hak susarsa, zulüm kusar"

Nacar, milletin hakkını savunmak ve adaleti tesis etmek için verdikleri mücadeleyi vurgulayarak, "Hak susarsa, zulüm kusar. Bilim, insan, millet, devlet susar. Ama biz buna müsaade etmeyeceğiz. Millet Partisi olarak, adaleti ve hakkı her şeyin üstünde tutacağız. Hak konuşacak, insan, millet ve devlet yaşayacak!" dedi.

"Adaletin olmadığı yerde özgürlük ve barış olmaz"

Cuma Nacar, adaletin toplumun en temel dayanağı olduğunu belirterek, "Adaletin olmadığı yerde özgürlük ve barış olamaz. Toplumsal barışın, huzurun ve güvenliğin temel kaynağı adalettir. Biz, Millet Partisi olarak, adaletin yeniden tesis edilmesi, insan haklarının korunması ve halkın sesine kulak verilmesi için mücadele ediyoruz. Hak konuşmadığında zulmün büyüyeceğinin farkındayız ve buna karşı en güçlü şekilde duracağız," diye ekledi.

Millet Partisi: Hakkı ve Adaleti Üstün Tutacağız

Cuma Nacar, Millet Partisi olarak, her zaman hakkın ve adaletin tarafında olacaklarını vurguladı. "Millet Partisi, gücünü halktan alan bir siyasi oluşumdur. Bizim amacımız, hakkı ve adaleti her şeyin üzerinde tutmaktır. Hiçbir zulmün karşısında susmayacağız ve milletimizin haklarını savunmak için sonuna kadar mücadele edeceğiz. Bu yolda halkımızın desteğiyle, adaleti yeniden tesis edeceğiz" dedi.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI