Bugun...

Genel Başkan Muhammet Uzun’dan 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Milli Parti Genel Başkanı Muhammet Uzun, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, vatanı korumak için canlarını ortaya koyan şehit ve gazilerin, Türkiye’nin onur ve gurur kaynağı olduğunu vurguladı. Uzun, şehit ve gazilerin fedakârlıklarının asla ödenemeyeceğini belirterek, gazilerin Anadolu topraklarının vatan kılınmasında ve ülkenin varlığını sürdürmesinde en değerli unsurlar arasında yer aldığını ifade etti.
facebook-paylas
 Tarih: 19-09-2024 10:56:00

Genel Başkan Muhammet Uzun’dan 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Başkan Uzun, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Şehitlik ve gazilik, milletimiz için en büyük onur ve en yüce şereftir. Gazilerimizin ve şehitlerimizin ailelerinin gururuna ortak oluyor, kederlerini yürekten paylaşıyoruz. Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e Gazilik Unvanı verilişinin yıl dönümü olan 19 Eylül Gaziler Günü'nü bir kez daha kutluyoruz. Bu anlamlı gün, gazilerimize olan vefa borcumuzun bir ifadesidir.”

Muhammet Uzun, geçmişte olduğu gibi bugün de gazilerin yanında olmaya devam edeceklerini ve Türkiye’nin medeniyet seviyesine ulaşmasında en büyük payın şehitler ve gazilere ait olduğunu vurguladı. Uzun, Türk milletinin “ölürsek şehit, kalırsak gazi oluruz” anlayışıyla bağımsızlığını ve geleceğini savunmayı sürdüreceğini belirtti.

“Gazilerimiz, vatan sevgileri ve kahramanlıklarıyla yeni nesillere rehberlik etmektedir. Gazi bir milletin ferdi olmak hepimiz için büyük bir onur ve gurur kaynağıdır. Atalarımız, 1071’de Anadolu’nun kapılarını açan, Çanakkale'de ve İstiklal Savaşı’nda tüm zorluklara rağmen vatanına, bayrağına ve istiklaline sahip çıkan kahramanlardır. Bu destanlar milletimizin hafızasına kazınmıştır ve sonsuza kadar yaşayacaktır,” ifadelerini kullanan Başkan Uzun, mesajını Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitleri rahmetle anarak tamamladı ve gazilere sağlıklı, uzun ömürler diledi.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI