Bugun...

Genel Başkan Sevim’den Devlet Bahçeli’ye eleştiri BEBEK KATİLİ APONUN MUHATAP ALINMASI ASLA KABUL EDİLEMEZ! - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet ve Adalet Partisi Genel Başkanı Ahmet Sevim, bebek katili Aponun herhangi bir şekilde muhatap alınmasının asla kabul edilemeyeceğine vurgu yaparak, “Bunu teklif dahi etmek kendine milliyetçi diyen bir partinin liderine yakışmadığı gibi ayrıca bu gerçekleşirse açıkça vatana ihanettir” dedi.
facebook-paylas
 Tarih: 22-10-2024 14:21:00

Genel Başkan Sevim’den Devlet Bahçeli’ye eleştiri   BEBEK KATİLİ APONUN MUHATAP ALINMASI ASLA KABUL EDİLEMEZ! - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet ve Adalet Partisi Genel Başkanı Ahmet Sevim, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin grup toplantısında “"Terörist elebaşı çıkıp tek taraflı silah bıraktığını ilan etmeli. Terörist başının tecridi kaldırılırsa gelsin TBMM’de DEM Parti Grup Toplantısı'nda konuşsun" şeklindeki açıklamasına çok sert tepki gösterdi.

Genel Başkan Sevim, şunları söyledi: “Bebek katili terörist Aponun herhangi bir gerekçeyle hücresinden dışarı çıkartılması, insan hakları adı altında mecliste konuşturulması asla kabul edilemez. Türk Milleti’nin can damarlarıyla oynayanlar hadlerini bilmeli, ne gerekçeyle olursa olsun şehitlerimizin kemiklerini, gazilerimizin yaralarını sızlatmamalıdır.

AÇIKÇA VATANA İHANETTİR
Teröristlerin zılgıtlarla karşılandığı bir dönemden bu döneme şehit verdiğimiz onlarca askerimizin, polisimizin, vatandaşımızın yüzüne nasıl bakacaksınız?
Değil Umut Hakkı, Yaşama hakkı dahi tanınması Türk Milleti’nin damarlarında akan asil kanı üzmekte iken terörist başını hapisten çıkartmak, bunu teklif dahi etmek kendine milliyetçi diyen bir partinin liderine yakışmadığı gibi ayrıca bu gerçekleşirse açıkça vatana ihanettir. 

TERÖRİST BAŞINI KİMSE HAPİSTEN ÇIKARTAMAZ, ÇIKARTIRSANIZ TÜRK MİLLETİNİN MEŞRU MÜDAFAA HAKKI DOĞAR!
Olur da teröristbaşını hapisten çıkartmaya kalkarsanız, Türk Milleti, sahibi olduğu Türk Devleti’ne had bildirmek için gün sayacaktır. Teröristin yeri mezardır, hücredir. Teröristin yeri asla gazi meclis değildir. Apoyu dışarı çıkartacak karara imza atacak bir tane bile hakim bulamayacaksınız, bulursanız, o hakim bir daha bu dünyada var olamayacaktır!”

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI