Bugun...
SON DAKİKA

GÖKSEL İLHAN'DAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A TEPKİ - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi Maden İlçe Başkanı Göksel İlhân, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın son sosyal medya açıklamasına sert bir tepki gösterdi.
facebook-paylas
 Tarih: 09-10-2024 16:49:00

GÖKSEL İLHAN'DAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A TEPKİ - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Başkan İlhân, “22 yıldır siz yönetiyorsunuz, bu eksikleri saymak yerine çözüm üreten olmalıydınız.” dedi.

GENÇLERİMİZİ KORUMAK İÇİN SOMUT ADIMLAR ATILMALI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, son açıklamasında gençleri etkileyen toplumsal sorunlara dikkat çekmişken, İlhân bu sorunların çözümünün yıllar boyunca süregelen yönetim eksiklikleri nedeniyle hala sağlanamadığını belirtti. “Sorunlar belliydi. Siz sadece şimdi kabul ettiniz. Bu sorunları çözmek için somut adımlar atmak zorundaydınız. Bırakın gidin erken seçimde milletimizin umudu olsun” ifadelerini kullandı.

ZİHNİYET DEĞİŞİMİNE GEREK VAR

İlhân ayrıca, gençlerin şiddet, uyuşturucu, ve diğer olumsuz akımlara maruz kalmaması için devletin daha kararlı ve etkin bir yaklaşım sergilemesi gerektiğini vurguladı. “Sorunları yalnızca tanımlamakla kalmayın, çözüm üretin! Gençlerimiz için üretken ve sağlıklı bir geleceği garanti altına almak da sizin elinizdeydi. Bunlar yaşanana kadar aklınız neredeydi?” diyerek, yönetime çağrıda bulundu.

GELECEK GENÇLERİMİZİN ELİNDE

Başkan İlhân, Türk gençliğinin potansiyelini kullanarak kurtulması gereken bir çok sorun bulunduğunu ifade ederken, "Sadece sosyal medya açıklamalarıyla bu sorunlar çözülmeyecek. Geleceğimiz olan gençlerimize sahip çıkmak, onlara destek olmak için hayata geçireceğiniz projeler önemlidir." şeklinde konuştu.

İlhân, bir an önce erken seçime gidilmeli, gençler için kalıcı ve etkili çözümler üretilmeli diyerek, “Zaman geçtikçe, bu sorunların üstesinden gelmek daha da zorlaşacak. Devletin kademeleri harekete geçilmelidir.” ifadelerini kullandı.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI