Bugun...

GÖKTÜRK ATA OCAKLARI GENEL BAŞKANI BARBAROS SİRAL’DAN BAHÇELİ’NİN AÇIKLAMASINA TEPKİ: "BU SÖZLERİ ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL!" - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Göktürk Ata Ocakları Genel Başkanı Barbaros Siral, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin terörist başı Abdullah Öcalan’ı meclise davet eden açıklamalarına sert tepki gösterdi. Siral, Bahçeli’nin bu sözlerini anlamakta güçlük çektiğini belirterek, terörle mücadelenin ancak net bir duruşla mümkün olacağını vurguladı.
facebook-paylas
 Tarih: 22-10-2024 15:07:00

GÖKTÜRK ATA OCAKLARI GENEL BAŞKANI BARBAROS SİRAL’DAN BAHÇELİ’NİN AÇIKLAMASINA TEPKİ:

Barbaros Siral, yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi:

"DEVLETİN BEKASINA ZARAR VEREN BU AÇIKLAMALARI ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL!"
"Sayın Bahçeli’nin terörist başı Öcalan’ı meclise davet eden ve ona konuşma fırsatı tanıyan sözlerini hayretle dinledik. Bu açıklamaları anlamak mümkün değil ve kabul edilemez buluyorum. Devletin bekası için yıllardır terörle mücadelede taviz vermeyen bir liderin, böylesi bir çıkış yapması hem ülkücü camiada hem de milletimizde büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştır."

"TERÖRLE MÜCADELEDE TAVİZSİZ BİR DURUŞ ŞARTTIR!"
Siral, terörle mücadelenin tavizsiz bir duruş gerektirdiğini belirterek, "Türkiye Cumhuriyeti, teröristlerle pazarlık yapmaz, yapmamalıdır. Öcalan gibi eli kanlı bir teröristi meclise davet etmek, devletimizin onuruna ve şehitlerimizin hatırasına yapılan bir saygısızlıktır. Göktürk Ata Ocakları olarak, terörle mücadelede net bir duruş sergilemeye devam edeceğiz" dedi.

"ŞEHİTLERİMİZİN KANI ÜZERİNDEN PAZARLIK KABUL EDİLEMEZ!"
Siral, Türk milletinin terörle mücadelesinde bugüne kadar büyük bedeller ödediğini ve şehitlerin hatırasının her şeyden önemli olduğunu ifade etti:
"Şehitlerimizin kanı üzerinden pazarlık yapmak, milli değerlere yapılmış bir ihanettir. Hiçbir siyasi hesap, terörle işbirliğini meşrulaştıramaz. Türk milleti, terörle mücadelede asla taviz vermeyecek ve teröre karşı olan duruşunu koruyacaktır."

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI